zraszacz-bukow
Użytkownik
Haha ostatnia akcja na 15*-30... przeciez wystarczy, ze Aga przebije pilke i ma punkt.
Ale z taka gra to Serenka ja posklada raczej.
Ale z taka gra to Serenka ja posklada raczej.
Lojalkę dostałDopiero teraz zauwazylem. On tych Clippersow to gral za hajs z monopoly?
Suarez tym jednoręcznym BH przypomina nieco Schiavone - i tez krótko obcięta...dalej moja wiedza się kończy ????według komentatorów Radawańska utrzymuje dziś wysoki poziom ???? jakby Suarez grała cały mecz swoje czyli tak jak w tym długim gemie to przy takiej grze by Angieszki nie było
Jak gra Sock w parze z Pospisilem to tam można się spodziewać wszystkiego, bo to tak lekko rzecz ujmując niezbyt inteligentni tenisiści.Co tak skarpety spuscily z tonu? Prawie nie wygrywają przy swoim podaniu. Ogląda ktoś?krecz możliwy?
Akurat to nie ma nic do rzeczy.Nie bez powodu kurs na skarpety z 1,65 spadł na 1,35 ???? przed meczem jeszcze haha... : ))
o czym ty gadasz synek? to jest debel człowieniuCo tak skarpety spuscily z tonu? Prawie nie wygrywają przy swoim podaniu. Ogląda ktoś?krecz możliwy?
Tak naprawdę i nasze zdanie i zdanie komentatorów, analizatorów i innych pierdół jest ***** warte ???? Szczerze powinni się wypowiadać jedynie gracze + bukmacherka powinna być zakazana i uprawiana tylko pod ziemią w ukryciu jak żołnierze AK!!! POLSKA!!! CHŁOPAK DZIEWCZYNA NORMALNA RODZINA!!!według komentatorów Radawańska utrzymuje dziś wysoki poziom ???? jakby Suarez grała cały mecz swoje czyli tak jak w tym długim gemie to przy takiej grze by Angieszki nie było
przy tylu UE to Radwańska kilka razy przebije i starczy
nie wiem o czym piszesz i jaki mecz ogladasz, skoro wnioskujesz ze psychika Agi siada, skoro prawie bledow nie robi, gra swoje, widzi ze piekna psuje to wystarczy ze bedzie przebijac.jakby Navarro tyle piłek nie wrzuciła w siatkę mecze rzeczywiście wyglądałby inaczej. Nie zmienia to faktu że Agnieszka już powoli ma dosyć i powoli zaczyna się jej psychika pakować do domu.