alves94
Użytkownik
Trafi na kogos kto zagra mocno i celnie, to nawet do drugiej pilki nie dobiegnieRadwanska idzie po win w Szlemie? ????
Trafi na kogos kto zagra mocno i celnie, to nawet do drugiej pilki nie dobiegnieRadwanska idzie po win w Szlemie? ????
Ooo, a któż to do nas zawitał wieczorową porą.Radwanska idzie po win w Szlemie? ????
Mam nadzieję. Podobno Pan Tadeusz Sznuk zapowiedział, że pojawi się na widowni.jeszcze się zdziwisz jak zrobię w dwóch TB Janowicza w Łodzi ????
Tylko te zawodniczki sie koncza juz powoli, no nic, w nastepnej Serena. Jak wygra to wygra calosc.Trafi na kogos kto zagra mocno i celnie, to nawet do drugiej pilki nie dobiegnie
będzie konferansjeremMam nadzieję. Podobno Pan Tadeusz Sznuk zapowiedział, że pojawi się na widowni.
Dobry wieczor! Dziekuje, wysmienicie, bety do przodu, zdrowko bardzo dobre, piwko smakuje jak nigdy. Delektuje sie tenisem. Kobiecym.Ooo, a któż to do nas zawitał wieczorową porą.
Witam Cię serdecznie mój wierny druhu, zraszaczu_bukow!
Jak zdrowie? Jak samopoczucie?
Przesyłam serdeczne pozdrowienia!
Pozdrawiam rowniez. Bardzo. Zycze spokojnej nocy!będzie konferansjerem
pozdrawiam mojego forumowego kolegę Zraszacza buków
To podobnie jak u mnie, z tym, że ja popijam wodę, niegazowaną rzecz jasna, ale smaczną, zdrową. Pozdrawiam Cię serdecznie!Dobry wieczor! Dziekuje, wysmienicie, bety do przodu, zdrowko bardzo dobre, piwko smakuje jak nigdy. Delektuje sie tenisem. Kobiecym.
Pozdrawiam serdecznie mojego przyjaciela!
Hahah, szybkie 3 bety i powrot do lekcji ????Zraszacz_bukow, przepraszam, że jeszcze chwilę poprzeszkadzam, ale nie wiem czy widziałeś kto wrócił: http://forum.bukmacherskie.com/f35/moje-granie-128803.html Życzę dużo cierpliwości w walce z tym klonem. Pozdrawiam serdecznie!
Oo ???? Dziekuje za wiadomosc, pogodzilem sie z Adasiem na swieta i zyczylismy sobie milego zycia, to dobry chlopak. Aczkolwiek zagubiony!Zraszacz_bukow, przepraszam, że jeszcze chwilę poprzeszkadzam, ale nie wiem czy widziałeś kto wrócił: http://forum.bukmacherskie.com/f35/moje-granie-128803.html Życzę dużo cierpliwości w walce z tym klonem. Pozdrawiam serdecznie!
????Hahah, szybkie 3 bety i powrot do lekcji ????
myśle że ten mecz Navarro jeszcze wygra. Radwańska zaczyna spuszczać z tonu wyraźnie.Suarez jak trafia teraz to Radwańskiej nie ma , tylko że trafia raz na 30 piłek
no Carla teraz trafiała to Radwańska nie ma za wiele do powiedzenia . Kwestia czy utrzyma poziommyśle że ten mecz Navarro jeszcze wygra. Radwańska zaczyna spuszczać z tonu wyraźnie.
Dopiero teraz zauwazylem. On tych Clippersow to gral za hajs z monopoly?????
Zraszacz_bukow, rozumiem
Pozdrawiam serdecznie.