assitalia
Użytkownik
Siekiera.Czy ten kurs na Keys w okolicy 3.0 to nie przesada? Zaznaczam - #janusz_tenisa
Siekiera.Czy ten kurs na Keys w okolicy 3.0 to nie przesada? Zaznaczam - #janusz_tenisa
Pamiętam raz na becie postawiłem Nadal 2;0 z Nishikorim, który przy stanie 1;1 w setach skreczował i dostałem zwrotCo Wy gadacie. Jeśli w momencie kreczu zakład był już rozstrzygnięty to nie będzie zwrotu.
Przy 1-1 w setach zakład na DW 2-0 już jest przegrany
jak pre to zwrot jest, tak mi się wydajeCo Wy gadacie. Jeśli w momencie kreczu zakład był już rozstrzygnięty to nie będzie zwrotu.
Zależy od buka, w Pinku -1,5 seta zwracają w przypadku kreczu.Przy 1-1 w setach zakład na DW 2-0 już jest przegrany
Bo Siekiera zabrał się za ten mecz.Mag jest 1-1 w setach u Keys. To czemu na nią dają aż 5,50?
mylisz się kolego.Co Wy gadacie. Jeśli w momencie kreczu zakład był już rozstrzygnięty to nie będzie zwrotu.
Co Ty gadasz ????Co Wy gadacie. Jeśli w momencie kreczu zakład był już rozstrzygnięty to nie będzie zwrotu.
nie nie mecze Radwy omijam tak szeroko jak to tylko mozliweSiekier, a wczoraj grałeś Friedsam? Bo Keys chyba zaraz włączy tryb płaczliwy
To się pozmieniało. Dawno nie grałem w SzczwanymCo Ty gadasz ????
przy granym 2:0 masz zwrot, przy -1.5 seta gdzieś było że przegrana (ale w becie tego i tak nie ma)