wg mnie krecz=zwrotJak Keys przegra seta a potem bedzie krecz to jak bet rozliczy 2:0?
wg mnie krecz=zwrotJak Keys przegra seta a potem bedzie krecz to jak bet rozliczy 2:0?
czysty zysk to był z Murawskim, sprzedany za 3 mln, odkupiony za mln, bardziej ryzykownych transakcji Lech nie robiLech wyda 1 milion, a po udanej rundzie wiosennej i kilku bramkach Stępińskiego może go opchnąć za co najmniej 4 miliony lub więcej... czysty zysk ????
Więc milion za młodego perspektywicznego gracza to nie tak dużo jak Ci się wydaje ????
mloda dupka potrafi wymeczyc. skupic sie ciezko jak muszelka w glowie. trza chlopa zrozumiec. tenis to robota a dupencje cale zycie.Pussyslas Wawrinka widzę dał w nocy do pieca...
Przynajmniej te minuty weszły.
Ale to jest szczwany ????wg mnie krecz=zwrot
szczwany czy nie to zwrot i takJak Keys przegra seta a potem bedzie krecz to jak bet rozliczy 2:0?
imo wtopa, bo bet juz nie mialby szans wejscJak Keys przegra seta a potem bedzie krecz to jak bet rozliczy 2:0?
w nocy Stasia załatwił, lekko skontuzjował Monfilsa, to teraz Keys przez niego przegra, albo przynajmniej wypadną jej te końskie zęby, coś się musi staćSiekiera widzę nie tyle pogromca betów, co znachor ???? Wjechał z komentarzem i Keys inwalidka.
tu bym się bardziej krecza obawiałzagrałem pre na Zhang po kursie 3.0, mogę teraz zamknąć za niecałe 2. warto? nie śledzę meczu, bo piszę magisterkę. Żółta da radę?