nie ma opcji, nawet przy trafionych typach będziesz na minusie.Siemka Panowie powie mi ktoś czy ma ktoś konto na Sts-ie i czy w takim buku z podatkiem też idzie coś ugrać czy to raczej małe realne ?
GSP ostatnio czytalem, ze mocno chce wrocic, a CM Punk nie wiem niestety (malo sie nim interesuje)a St-Pierre wraca czy nie ?
no i kiedy CM Punk zawalczy
on podobno kręci nosem na tą umowę z Reebokiem bo ma mocnych sponsorówGSP ostatnio czytalem, ze mocno chce wrocic, a CM Punk nie wiem niestety (malo sie nim interesuje)
zdążysz sobie pograć, ale nawet dla bonusu się warto zarejestrowaćwitam. gra ktoś w Otobet? szybko limity dają i jak duże są te limity jeśli już je dają?
ostatnio jak cos tam chce zagrac to usuwaja typ z oferty , czekaja az bet.365 wystawi kursy i dopiero wracaja z linia ???? mega profesjonalna firma ????witam. gra ktoś w Otobet? szybko limity dają i jak duże są te limity jeśli już je dają?
Nie dziwie sie. Gdybym byl fighterem, mial hajs i bylbym pozadany przez ufc to bym zrobil z ta umowa reeboka nieprzyzwoite rzeczy ????on podobno kręci nosem na tą umowę z Reebokiem bo ma mocnych sponsorów
No tak ale gra u zagranicznych jest nie zgodna z prawem ehh :/nie ma opcji, nawet przy trafionych typach będziesz na minusie.
14 lutyNie dziwie sie. Gdybym byl fighterem, mial hajs i bylbym pozadany przez ufc to bym zrobil z ta umowa reeboka nieprzyzwoite rzeczy ????
PS. Kiedy jest ASG? Zawsze bylo jakos w lutym i pamietam, ze co roku mozna tam napelniac kieszenie wszelkimi overkami ????
dlatego ja gram tylko u PL buka :spokodfhgfh:No tak ale gra u zagranicznych jest nie zgodna z prawem ehh :/
dzięki, no widzę bonus fajny dosyć wszedł, tylko żeby się nie okazało jak w Betano gdzie po jednym zakładzie przyznali mi limity na 20zł i później męczarni trochę było żeby to obrócić.zdążysz sobie pograć, ale nawet dla bonusu się warto zarejestrować
Tzn który buk pl w necie bez podatku? ????14 luty
dlatego ja gram tylko u PL buka :spokodfhgfh:
ja wolę zapłacić podatek i spać spokojnieTzn który buk pl w necie bez podatku? ????
Jakie warunki obrotu, bo tam to ja konta nie mam akurat?zdążysz sobie pograć, ale nawet dla bonusu się warto zarejestrować