macko18
Forum VIP
Jutro nie będzie jednak fixa. Duny wygrywają, Hiszpanie też i obie drużyny wychodzą.To teraz co na jutro ?!?! ???? Znaczy jakie scenariusze sa mozliwe
Jutro nie będzie jednak fixa. Duny wygrywają, Hiszpanie też i obie drużyny wychodzą.To teraz co na jutro ?!?! ???? Znaczy jakie scenariusze sa mozliwe
a ja głupi się kiedyś ze @Sparty śmiałem że kupony na ako 3 sprzedaje po 3 dyszki"Oczywiście sprzedaż typów w internecie to potężny biznes bukmacherski, nie raz widziałem ceny typów po 500-1000 ?. U mnie tak nie ma, aktualnie cena za 20 typów z tenisa ziemnego wynosi u mnie 25 zł, czyli koszt jednego typu to około 1,25 zł. Tanio? Moim zdaniem tak."
????
melisa or piwkoDuńczycy prowadzili cały mecz, +3 na 2 i pół minuty, a i tak ujebali. No co za gówna.
Tak, mam ból dupy, najzwyczajniej w świecie się odechciewa.
średnio, Stołki lepsze ale teraz zmiana bojana na adama to będą bronićcoś tam graja w Poolu?:>
#zamknięte z zyskiem'Kolejne serie to później wszystko rekompensują z nawiązką i chcąc czy nie chcąc wychodzi się ostatecznie na plus.'
????
Masz racje, nie graj ja juz nie gram 3 dni, cięzkie dnie ale z pozytywemNie mam pojęcia co się dzieje, chyba czas dać sobie spokój z typowaniem póki nie jest za późno, który to już raz braknie gola, punktu albo niski kurs da dupy...
A Magician i levy42 siedzą i się cieszą :|
To jest geniusz ????'Kolejne serie to później wszystko rekompensują z nawiązką i chcąc czy nie chcąc wychodzi się ostatecznie na plus.'
????
nie ty jeden.nie mogę z tego ????
kruglov w dinamie swietnie sobie radzi, powiedzialbym wrecz ze z nim dinamo jest grozniejsze niz z zajcewem, po prostu lepiej pasuje, chco aktualnei cala druzyna jest kompletnie bez formy.No nie maja za bardzo z kim przegrać tam , aczkolwiek mają zaycewa i on może pokazać , że się da. Choć tam w pogotowiu czeka Kruglow więc jak będzie szedł to go zmieni ...
Nie zapominajmy ,że czwórka z tej drużyny zapewniła Ruskim awans do RIO, a zdecydowanie lepiej baluje się w 4 niż w jednego , szczególnie jak się w awansie odegrało kluczową role
to nie ruszam ale może jakieś rożeny wpadną :>średnio, Stołki lepsze ale teraz zmiana bojana na adama to będą bronić
jak macie sie w ignorach to przecie nie widzą:razz:A Magician i levy42 siedzą i się cieszą :|
Szczerze? Gdzieś mam monsieur z Bydgoszczujak macie sie w ignorach to przecie nie widzą:razz:
Spiął się z typem od sprzętu z organizacji LAC, walnął go tak aż złamał sobie rękę ????Griffin znowu kontuzja? Teraz to wyleciał na 1-1.5 miecha. To będzie można Redicka i CP3 grać.
będziesz debili cytowal to tez wyladujesz obok nich:mrgreen:jak macie sie w ignorach to przecie nie widzą:razz: