>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Duńczycy prowadzili cały mecz, +3 na 2 i pół minuty, a i tak ujebali. No co za gówna.
Tak, mam ból dupy, najzwyczajniej w świecie się odechciewa.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
&quot;Oczywiście sprzedaż typów w internecie to potężny biznes bukmacherski, nie raz widziałem ceny typów po 500-1000 ?. U mnie tak nie ma, aktualnie cena za 20 typów z tenisa ziemnego wynosi u mnie 25 zł, czyli koszt jednego typu to około 1,25 zł. Tanio? Moim zdaniem tak.&quot;
????
a ja głupi się kiedyś ze @Sparty śmiałem że kupony na ako 3 sprzedaje po 3 dyszki

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Nie mam pojęcia co się dzieje, chyba czas dać sobie spokój z typowaniem póki nie jest za późno, który to już raz braknie gola, punktu albo niski kurs da dupy...
A Magician i levy42 siedzą i się cieszą :|

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
&#39;Kolejne serie to później wszystko rekompensują z nawiązką i chcąc czy nie chcąc wychodzi się ostatecznie na plus.&#39;

????

gracz17 56

gracz17

Użytkownik
Nie mam pojęcia co się dzieje, chyba czas dać sobie spokój z typowaniem póki nie jest za późno, który to już raz braknie gola, punktu albo niski kurs da dupy...
A Magician i levy42 siedzą i się cieszą :|
Masz racje, nie graj ja juz nie gram 3 dni, cięzkie dnie ale z pozytywem

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
nie mogę z tego ????
nie ty jeden.
No nie maja za bardzo z kim przegrać tam , aczkolwiek mają zaycewa i on może pokazać , że się da. Choć tam w pogotowiu czeka Kruglow więc jak będzie szedł to go zmieni ...
Nie zapominajmy ,że czwórka z tej drużyny zapewniła Ruskim awans do RIO, a zdecydowanie lepiej baluje się w 4 niż w jednego , szczególnie jak się w awansie odegrało kluczową role ;)
kruglov w dinamie swietnie sobie radzi, powiedzialbym wrecz ze z nim dinamo jest grozniejsze niz z zajcewem, po prostu lepiej pasuje, chco aktualnei cala druzyna jest kompletnie bez formy.
tym nie mniej system kwali do IO to idiotyzm (tak samo jak puchar). dzien w dzien mecz, wystarcza dwie rowne szostki (miszczu ENDRJU kowal ???? ), na najwazniejszy mecz wychodza zmiennicy i mloca pierwsszy sklad bylejakiego innego zmeczonego teamu ;]
tylko jeszcze trzeba te dwie szostki miec, a takowe poza ruskimi ciezko odnalezc. no Serbia ma rowny sklad i druga szostka tez by spokojnie dala rade. Tyle ze oni cierpia na wieczna kontuzje mozgu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom