karwan88
Użytkownik
Gdzie ten wywiad? ????wywiad z szakalem też wymiata
Gdzie ten wywiad? ????wywiad z szakalem też wymiata
lepiej nie wiedzieć???? zaufaj miGdzie ten wywiad? ????
podeślesz na pw? bo tego chyba nie widziałem akuratwywiad z szakalem też wymiata
za 3 to nie warto było ale kurs 10 to zagram za kebaba.Failla @3.00
To najwyzszy czas na nia pograc, bo Madzia ma zapisane, ze musi oddac mecz ????
Jakąś śmieszną lekturę przed snem bym poczytał z miłą chęcią ????lepiej nie wiedzieć???? zaufaj mi
http://stop-oszustom-w-necie.blogspot.com/2013/09/wywiad-z-blogerem-z-cow-sportblogspotcom.htmlwywiad z szakalem też wymiata
pudło maja gwarantowane, przed sezonem stawialem ich w ciemno nawet na drugim miejscu i dalej ich stawiam na drugim choc nie z tak duzym przekonaniem jak wczesniej.Dynamo się skupia na lidze w której i tak już nic nie ugraja ????
nie mogę z tego ????Jak należy grać ze mną?
Przykład stawek:
1/3 = 30 zł, €, $
2/3 = 40 zł, €, $
3/3 = 50 zł, €, $
*Ewentualnie swoim systemem.
Chyba wolę jednak dużą pizzę z jalapeno, salami i cebulą. Liczę wtedy na siebie, bo przynajmniej mój żołądek jest pełny.Rozumiem. Jaka jest gwarancja zadowolenia klientów? Czy w razie tzw. 'czarnej' passy otrzymują jakieś gratisy?
odp ,, Gwarancji nie ma żadnej, albo inwestujesz 25 zł (tyle co duża pizza), albo liczysz wyłącznie na siebie ''
No nie maja za bardzo z kim przegrać tam , aczkolwiek mają zaycewa i on może pokazać , że się da. Choć tam w pogotowiu czeka Kruglow więc jak będzie szedł to go zmieni ...pudło maja gwarantowane, przed sezonem stawialem ich w ciemno nawet na drugim miejscu i dalej ich stawiam na drugim choc nie z tak dużym przekonaniem jak wcześniej.