3,9K levy42 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #6201 dlatego ja gram w Bahu na koncie goscia i nie musze do vivusa latac
L 516 lipny Użytkownik Styczeń 24, 2016 #6203 dlatego ja gram w Bahu na koncie goscia i nie musze do vivusa latac Kliknij aby rozwinąć... gdzies masz 4 na to ?????
dlatego ja gram w Bahu na koncie goscia i nie musze do vivusa latac Kliknij aby rozwinąć... gdzies masz 4 na to ?????
1,2K szkarlatny Użytkownik Styczeń 24, 2016 #6204 dlatego ja gram w Bahu na koncie goscia i nie musze do vivusa latac Kliknij aby rozwinąć... A to Ty 8,5 dużej bańki zrobiłeś .
dlatego ja gram w Bahu na koncie goscia i nie musze do vivusa latac Kliknij aby rozwinąć... A to Ty 8,5 dużej bańki zrobiłeś .
1,7K czaro09 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #6205 Czaro a ten Limon dalej aktualny? Kliknij aby rozwinąć... Tak, ja mam załadowany nie wiem czemu wzrosło, żadnego info sie nie doczytałem Belen to samo, powinien być stream to sie ogarnie po grze jeszcze dokladniej
Czaro a ten Limon dalej aktualny? Kliknij aby rozwinąć... Tak, ja mam załadowany nie wiem czemu wzrosło, żadnego info sie nie doczytałem Belen to samo, powinien być stream to sie ogarnie po grze jeszcze dokladniej
224 marcins Użytkownik Styczeń 24, 2016 #6208 ten koleś to moje przekleństwo Kliknij aby rozwinąć... mam nadzieje ze zamknales win depor?
3,9K levy42 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #6209 gdzies masz 4 na to ????? Kliknij aby rozwinąć... tam gdzie nikt nie gra bo biora 3% od wyplaty
389 jannek Użytkownik Styczeń 24, 2016 #6210 wczoraj powiesil sie gracz17 dzisiaj aka_shakal to bukmacherka jest najwieksza przyczyna popelnianych samobojstw a nie alkohol :>
wczoraj powiesil sie gracz17 dzisiaj aka_shakal to bukmacherka jest najwieksza przyczyna popelnianych samobojstw a nie alkohol :>
1,8K trackbank Użytkownik Styczeń 24, 2016 #6211 O jejciu! ???? Szok! Kliknij aby rozwinąć... dla mnie nie ważne kto skąd ma pieniądze każdy ma swój rozum i życie robi jak uważa możesz być dilerem,handlarzem broni czy sprzedawcą w kiosku ruchu
O jejciu! ???? Szok! Kliknij aby rozwinąć... dla mnie nie ważne kto skąd ma pieniądze każdy ma swój rozum i życie robi jak uważa możesz być dilerem,handlarzem broni czy sprzedawcą w kiosku ruchu
88 sks1926 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #6212 wczoraj powiesil sie gracz17 dzisiaj aka_shakal to bukmacherska jest najwieksza przyczyny popelnianych samobojstw a nie alkohol :> Kliknij aby rozwinąć... chyba ze bukmacherka łączy się z alkoholem ????
wczoraj powiesil sie gracz17 dzisiaj aka_shakal to bukmacherska jest najwieksza przyczyny popelnianych samobojstw a nie alkohol :> Kliknij aby rozwinąć... chyba ze bukmacherka łączy się z alkoholem ????
2K kuba86 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #6213 tam gdzie nikt nie gra bo biora 3% od wyplaty Kliknij aby rozwinąć... 3,95 w maratonie gra Valbuena? jak tak to czerwo izzi
tam gdzie nikt nie gra bo biora 3% od wyplaty Kliknij aby rozwinąć... 3,95 w maratonie gra Valbuena? jak tak to czerwo izzi
224 marcins Użytkownik Styczeń 24, 2016 #6214 wczoraj powiesil sie gracz17 dzisiaj aka_shakal to bukmacherka jest najwieksza przyczyny popelnianych samobojstw a nie alkohol :> Kliknij aby rozwinąć... nie bukmacherska tylko głupi łeb jest tego przyczyna w tym przypadku
wczoraj powiesil sie gracz17 dzisiaj aka_shakal to bukmacherka jest najwieksza przyczyny popelnianych samobojstw a nie alkohol :> Kliknij aby rozwinąć... nie bukmacherska tylko głupi łeb jest tego przyczyna w tym przypadku
162 baziu Użytkownik Styczeń 24, 2016 #6216 Po czerwie dla Elche, gracz Ponferradiny zasadził w słupek z wolnego. Ładnie pogrywają teraz, bramka powinna wpaść. Ale to chyba poczekam na jakiś sensowny kurs na over 0,5.
Po czerwie dla Elche, gracz Ponferradiny zasadził w słupek z wolnego. Ładnie pogrywają teraz, bramka powinna wpaść. Ale to chyba poczekam na jakiś sensowny kurs na over 0,5.
465 bob94 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #6217 3,95 w maratonie gra Valbuena? jak tak to czerwo izzi Kliknij aby rozwinąć... Przeciez Valbiena u Ruskich gra juz chyba ponad rok ????
3,95 w maratonie gra Valbuena? jak tak to czerwo izzi Kliknij aby rozwinąć... Przeciez Valbiena u Ruskich gra juz chyba ponad rok ????
3,3K krzysiu Użytkownik Styczeń 24, 2016 #6218 chyba ze bukmacherka łączy się z alkoholem ???? Kliknij aby rozwinąć... NIE WYPISYWAĆ GŁUPOT można mieć chwile zwątpienia, ale zalecam SPOKÓJ
chyba ze bukmacherka łączy się z alkoholem ???? Kliknij aby rozwinąć... NIE WYPISYWAĆ GŁUPOT można mieć chwile zwątpienia, ale zalecam SPOKÓJ
1,8K trackbank Użytkownik Styczeń 24, 2016 #6220 dobre wariaty : https://twitter.com/pzf/status/691284748824625152