zysk ? ostatni okres to gruby minus , ponad 70 j w plecy , jak ktoś grał za prawidzą kase a nie wirtualne j z nim to może polecieć do zera .No ale tam temat przynosi zysk, a to nie o to chodzi?
Smieje sie z patologi, ze ktos nie umie zarzadzac budzetem do takiego stopnia, ze musi brac pozyczki. Ja mam bankroll na gre okolo 0,5% mojego ogolnego budzetu. Nie widze sensu zwiekszania tego. A jesli ktos laduje cala kase w bukmacherke, ba nawet bierze pozyczki to powinien udac sie do specjalisty jak najszybciej.
ja prdle dla piataka zamroziles bet:-|
Nie przekonasz, choćbyś nagle stał się biały ????zysk ? ostatni okres to gruby minus , ponad 70 j w plecy , jak ktoś grał za prawidzą kase a nie wirtualne j z nim to może polecieć do zera .
granie po kursach + ewidentne granie na siłe - po każdej wtopie szybkie kupony żeby odrobić
faktycznie epicki temat
podliczy pod koniec miesiąca to wtedy takie komentarze mogą być na miejscuzysk ? ostatni okres to gruby minus , ponad 70 j w plecy , jak ktoś grał za prawidzą kase a nie wirtualne j z nim to może polecieć do zera .
granie po kursach + ewidentne granie na siłe - po każdej wtopie szybkie kupony żeby odrobić
faktycznie epicki temat
Konara też przynosiNo ale tam temat przynosi zysk, a to nie o to chodzi?
O kogo chodzi?zysk ? ostatni okres to gruby minus , ponad 70 j w plecy , jak ktoś grał za prawidzą kase a nie wirtualne j z nim to może polecieć do zera .
faktycznie epicki temat ale nie można krytykować
????O kogo chodzi?
nie ogarniasz o czym ja mówię ?podliczy pod koniec miesiąca to wtedy takie komentarze mogą być na miejscu
zresztą z tego co wiem to bukmacherka jest długodystansowa
Tu jest jedna AlinkaRamzesa w ramach pokuty powinieneś przez miesiąc wstawić sobie w podpis swoją deklarację jako moderator . A tak swoją drogą to ile razy już na forum były lokaty, Alinki itd.? Za stary lis jestem na tym forum na takie oficjalne deklaracje Panowie i Panie, kończy się to zazwyczaj tak jak w zdecydowanej większości przypadków.
Nie odniose sie do tego argumentu, gdyz nie wiem nawet. Nie sledze jego tematu, z rzadka wchodze. Ostatnie statystyki jakie mial + od poczatku tematu, pokazuja ze zysk jest naprawde niezly. 261 jednostek, yieldu nie ma ale pi*oko jakos ponad 10% co moim zdaniem jest dobrym wynikiem. Zreszta kazdy yield powyzej 0, jest dobry. Takie moje zdanie.zysk ? ostatni okres to gruby minus , ponad 70 j w plecy , jak ktoś grał za prawidzą kase a nie wirtualne j z nim to może polecieć do zera .
faktycznie epicki temat
:grin:Konara też przynosi
bym cos dodal,ale zaraz się podniesie wielki krzyknie ogarniasz o czym ja mówię ?
nie chodzi czy na koniec miesiacą nadrobi bilans swoimi wirtualnymi kuponami wyciągając kolejne 8 j byle kurs 2 był , chodzi o to że gra mecze albo po kursach albo dyscypliny o których nie ma pojęcia i to jest taki epicki temat ?
Norek też jest/był, ale Krawczyka niestety nie ma ;/ chyba że na siłę Teda uznać za KarolaTu jest jedna Alinka