zielak14
Użytkownik
komu jak komu dopisało ;d dobre mecze1, ale pare razy szczęście dopisało :]
komu jak komu dopisało ;d dobre mecze1, ale pare razy szczęście dopisało :]
no mi dopisało, a komu niby ???? przecież nie Tobie ????komu jak komu dopisało ;d dobre mecze
Jak ktos nie lubi czekac, to mozna juz zamykac z bardzo dobrym zyskiem.Siekiery nie ma to polecam na 18:00. Prievidza - Kosice over 150,5.
też trochę miałeś, nie gadaj ;dno mi dopisało, a komu niby ???? przecież nie Tobie ????
Albo się nie rozumiemy, albo nie wiem o co Ci chodzi ????też trochę miałeś, nie gadaj ;d
Powodzenia w przyszłości ????Arguello będzie
byłeee a Karabatic to byl zamieszany w jakies ustawianie meczów czy mi się cos myli?
tak ????eee a Karabatic to byl zamieszany w jakies ustawianie meczów czy mi się cos myli?
Ta coś tam w Montpellier ustawiali.eee a Karabatic to byl zamieszany w jakies ustawianie meczów czy mi się cos myli?
dziękuje pozdrawiamPowodzenia w przyszłości ????
Zgadzam się ???? nie potrafię grać Urugwajem bez suareza a Ty masz bejla ????Mówię że też miałem sytuację więc na ja też miałem szczęście. Jakbyś zagrał swoim Urugwajem a ja Walia to by było inaczej ;d
przecież chyba nie ma streama?Bydzia patolodzy , niedługo trzeba bedzie jeszcze uciekac z tego meczu z hajsem , rudy czapowany Ruciak zagrywki nie przyjmuje ????
wy to sobie nigdy nie umiecie poradzić ????przecież chyba nie ma streama?