@3.6 juz siadło na czarnegojak ktoś szuka większego kursu to 3.00 na Rea/Smith kobietki w deblu można próbować
wydaje mi się, że przyjaciel bukmachera z Izraela dzisiaj może dać popalićjak ktoś szuka większego kursu to 3.00 na Rea/Smith kobietki w deblu można próbować
wcale mnie to nie zdziwi , pisałem o tym wczoraj ???? mimo to też się podłączyłem z nienawiści do tego rudego żydkawydaje mi się, że przyjaciel bukmachera z Izraela dzisiaj może dać popalić
praktycznie każdy typ widziałem pod Kuznetsova z handicapami itd, może być płacz
Też mi się tak wydaje, a im dłuższy mecz będzie tym lepiej dla żydkawydaje mi się, że przyjaciel bukmachera z Izraela dzisiaj może dać popalić
praktycznie każdy typ widziałem pod Kuznetsova z handicapami itd, może być płacz
no nie wiem Sela klasyczny zdechlak , szarpie się na początku póki świeży jest a poźniej już błędy się pojawiająTeż mi się tak wydaje, a im dłuższy mecz będzie tym lepiej dla żydka![]()
????zagralem sobie Kuznetsov set @1,73 bo Sela z twarzy jak aktor z Homeland co pukał najładniejszą aktorke tam mimo że był rudy
wiadomo że przegra ????Robert pierwszym setem zasłużył na miano frajera turniejunie ma co do tego wątpliwości, ale jak tego seta też odda to można go śmiało nazywać królem frajerów ????
1.20 było na Roberta to na Monfilsa 5 pewnieZwrócił może ktoś uwagę jaki był kurs na Monfa przy podwójnym przełamaniu?
bo teraz jest faworytem nawet , mimo przełamania w plecy ????