Jedzie pociąg z dalekathiem nie wygra tak wynika z mojej wnikliwej analizy
po co sie spieszyc z 3.0 jak przy 2:0 dla Goffina bedzie z 6. Zaraz po secie, a Thiem nawet nie mial jak sie rozegrac, watpie ze w 2 sie cos zmienijuż 3.0 na Thiema, po co ja się tak spieszyłem z tym 2.0 ????
????podobno teraz wszedł jakiś nowy specyfik dedykowany dla matek w ciąży
pomaga redukować i wysysa tłuszcz, ale nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie
jedyny minus że nie staje kompletnie,
Ty kanalio.Dawid preferuje bycie pasywnym, takze nie powinien miec z tym problemu, specyfik powinien sie nadac ????
Na razie zgodnie z planem, ale to dopiero początek meczu. Na Corica z Ramosem też była masówka.W meczu Cilica, albo Thiema dzisiaj spora szansa na niespodziankę.
takze tego kto pogral moze zamykac z ZYSKIEM!! lub siedziec w przedziale i czekac na kolejna stacje ????Jedzie pociąg z daleka
pozdrawiam ! trzymaj sięNa razie zgodnie z planem, ale to dopiero początek meczu. Na Corica z Ramosem też była masówka.
A i bym zapomniał...
H2H 4:2 dla Goffina.
Może tu jeszcze wrócę! Pozdrawiam!
Szanuj mnie, za darmo dostales porade lekarza/farmaceuty sportowego. Powinienes podziekowac, a nie jeszcze tak niewdziecznie sie odzywac ????????
Podziękował :grin:
Ty kanalio.
h2h na hardzie 2:0 dla goffina, do tego goffin w koncu musial wejsc dobrze w mecz, pisalem wyzej, grali pare miesiecy temu razem i kurs na goffina byl 1,6, 8 miesiecy temu byl 1,3 jak grali, teraz nagle wystawili 2,62, w imie czego? do tego masowka szla na thiema, standard, ze to nie wytrzymuje. ale to dopiero 1 setNa razie zgodnie z planem, ale to dopiero początek meczu. Na Corica z Ramosem też była masówka.
A i bym zapomniał...
H2H 4:2 dla Goffina.
Może tu jeszcze wrócę! Pozdrawiam!
Jestem na tel i tak wyszło. Teraz powinno byc okej.fajne linki nie ma co, lolz
... do tego mecz jeszcze trwah2h na hardzie 2:0 dla goffina, do tego goffin w koncu musial wejsc dobrze w mecz, pisalem wyzej, grali pare miesiecy temu razem i kurs na goffina byl 1,6, 8 miesiecy temu byl 1,3 jak grali, teraz nagle wystawili 2,62, w imie czego? do tego masowka szla na thiema, standard, ze to nie wytrzymuje. ale to dopiero 1 set