maroon
Użytkownik
ok pograne za 100 niech skaczą ????Betano
ok pograne za 100 niech skaczą ????Betano
Te h2h XD To jest wyznacznik wszystkiego dla niektórych tutaj widze ????Na razie zgodnie z planem, ale to dopiero początek meczu. Na Corica z Ramosem też była masówka.
A i bym zapomniał...
H2H 4:2 dla Goffina.
Może tu jeszcze wrócę! Pozdrawiam!
To sie tyczy Dodiga z Melanzem?Jakby co to mecze na kortach zewnętrznych definitywnie nie przed 03:00, aktualizacja prognozy o 2:30.
tam byl krecz w 1 secie, wiec nie wliczam tego do h2h, a h2h na hardzie z 2015 i 2014. dobrze, wy stawiacie tylko tak jak sie wydaje, ja czasem kieruje sie przeczuciem. Swoje postawilem na 1go seta, bo mialem takowe, ze goffin w koncu wejdzie dobrze w mecz i mnie nie zawiodl, mam tez na niego na pre i moge juz mu tylko kibicowac,kazdy ma swoje racje i sie trzyma swoich argumentow, powodzenia!A w Marsylii grają gdzie? Na tartanie? Zresztą - sugerowanie się H2H w momencie, gdy obaj grali na poziomie czelków to - ????. Można się chyba domyślać, że przez ten okres co nieco się w ich grze zmieniło?
Wydaje mi się, że oddsmakerzy oglądają spotkania. W imię tego wystawili ten kurs. I został on wystawiony dobrze.
Wszystkich debli i mikstów + Gasparyan + Cilica.To sie tyczy Dodiga z Melanzem?
starczyło żeby ruszyc kurs z @1.85 na @1.80 ????ok pograne za 100 niech skaczą ????
Otóż to.. Ale zaważył punkt na 15:15.. PechOczywiście kur** serwis na mecz Garcii i sie łamie jak pizdeczka ehh.... chłop bez mózgu, wszystkie gemy wygrywał pewnie, a teraz sie posrał
przeciez Ruskowi to by musieli rzucić za plecy zeby Jordana przebił ????Weed ale co będzie jak rzucać piłkę do jump ball będzie Mauer?