cathos
Użytkownik
Dzwiękowejmagik
ust karty muzycznej!, ust wejść in, menedżer ustawień dźwięku, też tak miałem... nie pamiętam dokładnie jak to się nazywało, jutro poszukam tego bo idę spać
Pytanie jaką masz speckę, podeślij pomyślimy
Dzwiękowejmagik
ust karty muzycznej!, ust wejść in, menedżer ustawień dźwięku, też tak miałem... nie pamiętam dokładnie jak to się nazywało, jutro poszukam tego bo idę spać
nie wiem czy obejrzę,(często coś nagrywam a później nie oglądam) ale lubię czasami popatrzyć na Monfilsa bo typ bywa zjawiskowy.Planowo na ES2. Serio chcesz taką patolę nagrywać ? ????
nie podoba mi sie ich styl po prostuPopatrzcie co robi O-Line Panthers. ???? Cam sobie stoi i ma spokojnie 3 sekundy na rzut.
mało ich oglądasz. To topowa ofensywa w lidze. Wróci benjamin to w ogóle będzie miazga system.
Monf nieprzewidywalny, jak mu się zachce to pojedzie 3-0 bez mydła jak z Mahutem, jak nie to będzie klauniada jak z Robertem. Rusek chyba sam nie wierzy że tak daleko zaszedł, szarpie, kłopoty z utrzymaniem podania. Albo będzie cyrk albo 3-0 bez emocji.dlaczego patole
No tak, tutaj zgoda.lubię czasami popatrzyć na Monfilsa bo typ bywa zjawiskowy.
FG 45 jaki pech , czy linia byla inna ?Popatrzcie co robi O-Line Panthers. ???? Cam sobie stoi i ma spokojnie 3 sekundy na rzut.
mało ich oglądasz. To topowa ofensywa w lidze. Wróci benjamin to w ogóle będzie miazga system.
Pjona, tez ich nie trawie dlatego teraz trzymam za Cardsnie podoba mi sie ich styl po prostu
44.5 ???? w obu spotkaniach izi siedzi.FG 45 jaki pech , czy linia byla inna ?
HEHEH , to idealnie . :grin::grin:44.5 ???? w obu spotkaniach izi siedzi.
http://www.vipleague.me/american-football/359275/3/afc-championship:-denver-broncos-vs-new-england-patriots-live-stream-online.htmlZarzuć ktoś stream'em do Panter ????
0:2Ja spróbuje coś takiego
River Plate Ascincion vs Cerro Porteno Typ : Poniżej 2.5, [email protected]