Zaksięgowane i bramek już starczy ;Dov 12 rogów @1,5
i ov1,5 @1,57
i tyle na dziś , mecz Cerro
a ustawiałeś najnormalniej w świecie jako urządzenia domyślne w win?na usb są
Stasiu z Miłoszem - zdecydowanie.Jakieś pomysły na overki czasowe z AO na uni?
Planowo na ES2. Serio chcesz taką patolę nagrywać ? ????Na którym kanale będzie mecz Monfilsa? Chciałbym sobie nagrać bo trzeba być świeżym na jutro.
1 pkt nic nie robil, wciaz by przegrywali, a czasu zostalo 12 sekundJa mam takie pytanie jak było 18-12 i mogli kopać za 1pkt i byłoby 19-20 to zrobili jakieś coś innego po przyłożeniu i grali normalną akcje. O co tam chodziło? Mieli tak jakby możliwość zagrania jednej akcji i przyłożenie dawałoby im 2pkt?
Dokladnie tak jak to opisales.Ja mam takie pytanie jak było 18-12 i mogli kopać za 1pkt i byłoby 19-20 to zrobili jakieś coś innego po przyłożeniu i grali normalną akcje. O co tam chodziło? Mieli tak jakby możliwość zagrania jednej akcji i przyłożenie dawałoby im 2pkt?
Stasiu z Miłoszem - zdecydowanie.
tak jakby się udało to zamiast 1 pkt za kop dostajesz 2 za akcjeJa mam takie pytanie jak było 18-12 i mogli kopać za 1pkt i byłoby 19-20 to zrobili jakieś coś innego po przyłożeniu i grali normalną akcje. O co tam chodziło? Mieli tak jakby możliwość zagrania jednej akcji i przyłożenie dawałoby im 2pkt?
Stasiu z Miłoszem - zdecydowanie.
dlaczego patolePlanowo na ES2. Serio chcesz taką patolę nagrywać ? ????