musisz ,, Lokomotywy '' pograc ????ni uja niestety
mialem calkiem fajny start roku ale ostatnio taki regres ze prawie polowa z sejfu wrocila do zrzeszenia najwiekszych bukmacherów hehe
dawno takiej serii minusow nie mialem, progresja bylbym dead????
ruscypanowie od biathlonu
jak wygladaja 3 i 4 zmiana u ruskich i norwegow
tzn kto ma na nich przewage porownujac...
na styk przewaga czy dosc znaczna?ruscy
93glowaWziął pożyczkę z wonga i tych innych gównach
możecie już grać w drugą stronę na Valencię
nawet nie powiem Wam który kot mi to napisał
chyba szybciej zrobie przerwe pojde do roboty niz pozycze na buki na odbiciemusisz ,, Lokomotywy '' pograc ????
Tylko zebym nie widzial za 2 tygodnie : ,, Chlopaki gdzie najlepiej pozyczke wziac '' :grin::grin:
wiesz co, wlasnie tez mnie to dziwi... oni maja sklad 2 razy lepszy od Leicester...Everton to są dziady, dobry skład z potencjałem na TOP6, dobry trener, kibice stojący murem za klubem, zawsze zapełniający stadion, a wyniki jak jakieś WBA czy Watford
I teraz jeszcze dostają z największymi dziadami w lidze
Szypa powinien objechać na ostatniej zmianie Norwegów jak Malysko nie zawali.na styk przewaga czy dosc znaczna?
Na trzeciej zmianie najmocniejszy Norweg J.Boe na najsłabszego Rosjanina Małyszkę, który ma trochę ponad 30 sekund zapasu.na styk przewaga czy dosc znaczna?
Przeciez Malyszko z Wlochem na przodzie to chodzili ????po kilometrze boe juz nadrobil 10 sekund do malyszki
hahaha, niezle ????
zapytaj Rudegoznawcy od najnudniejszej ligi świata, jak widzicie under 2.5 w meczu Arsenalu z Chelsea?