2,8K calanau Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5681 Dzisiaj Swansea ma worek farta...sedzia dziad, reka byla, kazdy widzial tylko nie ref...:/
P 30 pietrek721 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5684 Jak tam jego strimy po opuszczeniu AO? Ciekawy jestem jego wytlumaczen a nie ogladalem ???? byl w ogole? Kliknij aby rozwinąć... Forum milczało, więc chyba nie. Ja tam tylko wiem o jego streamie właśnie z DNTB.
Jak tam jego strimy po opuszczeniu AO? Ciekawy jestem jego wytlumaczen a nie ogladalem ???? byl w ogole? Kliknij aby rozwinąć... Forum milczało, więc chyba nie. Ja tam tylko wiem o jego streamie właśnie z DNTB.
154 blady9mks Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5686 Wziął pożyczkę z wonga i tych innych gównach możecie już grać w drugą stronę na Valencię nawet nie powiem Wam który kot mi to napisał Kliknij aby rozwinąć... Gracz 17 ? :grin::grin:
Wziął pożyczkę z wonga i tych innych gównach możecie już grać w drugą stronę na Valencię nawet nie powiem Wam który kot mi to napisał Kliknij aby rozwinąć... Gracz 17 ? :grin::grin:
B 2,2K barichello Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5687 Wziął pożyczkę z wonga i tych innych gównach możecie już grać w drugą stronę na Valencię nawet nie powiem Wam który kot mi to napisał Kliknij aby rozwinąć... nie szukaj wymówek ????
Wziął pożyczkę z wonga i tych innych gównach możecie już grać w drugą stronę na Valencię nawet nie powiem Wam który kot mi to napisał Kliknij aby rozwinąć... nie szukaj wymówek ????
L 516 lipny Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5688 forma wrocila ? ???? Kliknij aby rozwinąć... by wrócila jakby KZSO wczoraj nie dalo dupy w TB ???? dawno live nie gralem ale wlasnie Nancy tez gol, moze czas wrocic na mlodziezowki chociaz ????
forma wrocila ? ???? Kliknij aby rozwinąć... by wrócila jakby KZSO wczoraj nie dalo dupy w TB ???? dawno live nie gralem ale wlasnie Nancy tez gol, moze czas wrocic na mlodziezowki chociaz ????
2K ajax Forum VIP Styczeń 24, 2016 #5690 PSV zabilo ufff Kliknij aby rozwinąć... Zabite. Twente coraz lepiej grało, ale ładna kontra.
154 blady9mks Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5691 by wrócila jakby KZSO wczoraj nie dalo dupy w TB ???? dawno live nie gralem ale wlasnie Nancy tez gol, moze czas wrocic na mlodziezowki chociaz ???? Kliknij aby rozwinąć... nowy Avek to i bilans dodatni ????
by wrócila jakby KZSO wczoraj nie dalo dupy w TB ???? dawno live nie gralem ale wlasnie Nancy tez gol, moze czas wrocic na mlodziezowki chociaz ???? Kliknij aby rozwinąć... nowy Avek to i bilans dodatni ????
995 daamiano1 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5692 Zenit z tymi ogorami u siebie meczy sie juz od poczatku 1 seta wstyd
13,8K ramzesa Forum VIP Styczeń 24, 2016 #5693 Gracz 17 ? :grin::grin: Kliknij aby rozwinąć... nie, zimno
1,7K czaro09 Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5695 RB Leipzig @1,83 i strzelą w drugiej Hansa w temacie grał jakoś niżej kursowo, ale pre. Jest 1-1 to ja sie pokuszę teraz
RB Leipzig @1,83 i strzelą w drugiej Hansa w temacie grał jakoś niżej kursowo, ale pre. Jest 1-1 to ja sie pokuszę teraz
154 blady9mks Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5696 nie, zimno Kliknij aby rozwinąć... To nie wiem ???? B. Doll karna runda.
B 2,2K barichello Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5697 Tys widzial LOKOMOTYWE, chlopie jak nie wiesz co to LOKO to rzeczywiscie juz nie graj. Kliknij aby rozwinąć... ???? jeżeli Wawo nie nazwał Deportivo lokomotywą, to nie warto wchodzić
Tys widzial LOKOMOTYWE, chlopie jak nie wiesz co to LOKO to rzeczywiscie juz nie graj. Kliknij aby rozwinąć... ???? jeżeli Wawo nie nazwał Deportivo lokomotywą, to nie warto wchodzić
L 516 lipny Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5699 nowy Avek to i bilans dodatni ???? Kliknij aby rozwinąć... ni uja niestety mialem calkiem fajny start roku ale ostatnio taki regres ze prawie polowa z sejfu wrocila do zrzeszenia najwiekszych bukmacherów hehe dawno takiej serii minusow nie mialem, progresja bylbym dead????
nowy Avek to i bilans dodatni ???? Kliknij aby rozwinąć... ni uja niestety mialem calkiem fajny start roku ale ostatnio taki regres ze prawie polowa z sejfu wrocila do zrzeszenia najwiekszych bukmacherów hehe dawno takiej serii minusow nie mialem, progresja bylbym dead????
7,4K didier_drogba Użytkownik Styczeń 24, 2016 #5700 panowie od biathlonu jak wygladaja 3 i 4 zmiana u ruskich i norwegow tzn kto ma na nich przewage porownujac...
panowie od biathlonu jak wygladaja 3 i 4 zmiana u ruskich i norwegow tzn kto ma na nich przewage porownujac...