Prawda szybkie 3 0 FedereraSimonowi sie nie udalo to juz Goffin sobie porawdzi prawda?
Nawet @29Były już kursy @17 w tym secie na Friedsam ale jak zwykle człowiek pomyślał ze warto ale nie zagrał ????
Wawo martwi mnie to że mimo 2 postów z gratulacjami trafienia pięknego kuponu nie odpowiedziałeś mi i nie pozdrowiłeś swojego forumowego kolegii dobrze bo wciaz jest slabiutka
nie razi aczkolwiek nie chciałbym być postrzegany jako członek spółdzielni reputacyjnej, pozdrawiamjeszcze wczorajsi w ręczną, bo janusze się napaliły
reputka nie razi dzisiaj? :razz:
http://forum.bukmacherskie.com/f26/21-kolejka-primera-division-22-25-stycznia-2016-a-128690.html#post5915051Franciszku,
bądźmy obiektywni w dziale piłka też zdarza się, że masówki lubią dać ciała, choćby nie tak dawna Fiorentina czy Leicester z Aston
dzisiaj chyba trzeba przyjrzeć się Deportivo z Valencią
Witaj,Wawo martwi mnie to że mimo 2 postów z gratulacjami trafienia pięknego kuponu nie odpowiedziałeś mi i nie pozdrowiłeś swojego forumowego kolegi
pozdrawiam serdecznie
jak Depo nie wygra znaczy się, że zieloni zostali podkupieni
Bo trza dobrze wyselekcjonować takie masówyFranciszku,
bądźmy obiektywni w dziale piłka też zdarza się, że masówki lubią dać ciała, choćby nie tak dawna Fiorentina czy Leicester z Aston
dzisiaj chyba trzeba przyjrzeć się Deportivo z Valencią
kurs na Leicster śmierdział aż po Melbourne.Bo trza dobrze wyselekcjonować takie masówy
To że będzie masówka Aston z Lester było pewne już po wygranej Leicester nad Kogutami. Jaki Janusz odpuści sobie zagranie kursu @2,20 na lidera z ostatnią drużyną w tabeli? I wtedy wynik może być tylko jeden, a właściwie dwa - wygrana Villi albo remis
Ale taki np. Tottenham wczoraj był niezatapialny, bo Palace tragiczna forma
Więc bywa różnie
a postawiles na nia ???? ?Fajnie by bylo jakbym nie zatopil Suarez Navarro