makos11
Użytkownik
a co sądzisz o becieDzisiaj ciekawe sztafety w biegach.
Warto spróbować taki bet:
forum.bukmacherskie.com/f512/biegi-...misto-23-24-01-2016-a-128743.html#post5915770
włosi top3?
a co sądzisz o becieDzisiaj ciekawe sztafety w biegach.
Warto spróbować taki bet:
forum.bukmacherskie.com/f512/biegi-...misto-23-24-01-2016-a-128743.html#post5915770
????siemanko dobrze że jesteś , wiem że jesteś na biężaco z arabską siatkówką a ja mam pytanie odnośnie tej ligi
Jak widzisz masówkę w dziale tenisa to dawaj śmiało odwrotnieo widzę, że value na Tsongę nie siadło,
Anderson trzeci elaborat i nic z tego, tak to jest jak się zadziera i naśmiewa z Szakla ????
było zakładać taki temat jak się Siekiera udzielał ????Jak widzisz masówkę w dziale tenisa to dawaj śmiało odwrotnie
Kurde trzeba założyć temat z takim systemem i sprawdzić, czy faktycznie jest to żyła złota
Nie, macio jeszcze śpi.nie ma tego chlopaka dzis co lubi opalonych i zawsze gra na Kyrgiosa?
i dobrze bo wciaz jest slabiutkaJuż widzę te wylewane wiadra gnoju na Pisię, na wszelkiej maści forach o tematyce sportowej ????
jeszcze wczorajsi w ręczną, bo janusze się napaliłyRadwańska dziś leci z AO i rozpoczynamy kolejny tydzień płaczu i dyskusji po Szpilce i Modenie.
witam forum
Zawsze była, tylko nadrabiała inteligencją na korciei dobrze bo wciaz jest slabiutka