A co jak mnie w ogóle drażnią janusze? ????ale mnie drażnią Janusze trzymające mocno szaliki albo do góry nogami albo w ogóle odwrotnie napis ...
Napisałem wyraźnie "przydałoby się". Przecież kurs z ziemniaka nieopodatkowany zamazuje zupełnie sytuację.Tak sobie czytam temat ręcznej i widzę że jednemu z modów lekka sodówka zaszumiała w głowie, uważając że tylko w jego dziale należy podawać kursy z ziemniaka po odjęciu podatku ????
Jak sam jesteś jednym z nich i na bank masz wymalowaną mordę na biało-czerwoną, w ręku VIP, szalik i odpalony telewizor. ????A co jak mnie w ogóle drażnią janusze? ????
Ahahahahahah ???? ???? ????Jak sam jesteś jednym z nich i na bank masz wymalowaną mordę na biało-czerwoną, w ręku VIP, szalik i odpalony telewizor. ????
Rozumiem, że Ty cykasz nam fotkę ????
Pewnie, prowadzę fanpage ''Janusze'', więc muszę mieć jakiś content. ????Rozumiem, że Ty cykasz nam fotkę ????
jakoś nigdy nie widziałem, żeby moderatorzy innych działów mieli takie argumentyNapisałem wyraźnie "przydałoby się". Przecież kurs z ziemniaka nieopodatkowany zamazuje zupełnie sytuację.
A co jak mnie drażni nazywanie wszystkich dookoła januszami?A co jak mnie w ogóle drażnią janusze?