Ja tam za stowke to DW pogralem, szkoda ze nie wczoraj @ 41, ale @ 21 for fun tez satysfakcjonujacenie przesadzajmy...
Niemniej tutaj można było złapać kurs 3,5 na +2,5 seta. Kto pograł może już śmiało czuć się zarobiony.
Postawiłem, że svindal wygra i Reichelt będzie w top 3 ????Svindal DNF... Ja to mam ostatnio farta oporowego.
Juz stoio kurva ale Svindal polecial:;/:
dziękujęFirmino ukąsi
o dobrze, że jesteś, bo chciałem spytać.http://forum.bukmacherskie.com/f59/samozwanczy-krol-tenisowego-debla-i-pilki-recznej-na-forum-120358-11.html#post5913259
Oprócz dubla Dziadki+Cabale polecam jeszcze taki trebel na niedzielne AO.
Jeszcze zdąży się poślizgnąć w jakimś ważnym meczuMilner nigdy nie będziesz Gerrardem
Rzuciło mi się to w oczy, jak wcześniej przeglądałem ofertę. Zaraz przeanalizuje to.o dobrze, że jesteś, bo chciałem spytać.
Syprzak o 3,5 bramek dzisiaj warto Twoim zdaniem?
ja sobie patrzałem tam na statystyki, skąd Norwegia traci najwięcej bramek, o ile dobrze rozumiałem to. To najgorzej bronia tu gdzie Bielecki gra, ale tam na over niski kurs. Później ze środka, a Kamil do tej pory bodajże 14/15 skutecznośćRzuciło mi się to w oczy, jak wcześniej przeglądałem ofertę. Zaraz przeanalizuje to.