4,4K pawacki Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2982 Svindal @2,75 wygra. Jansrud top 3 @ 3,40 Paris top 3 @4,50 Reichelt top 3 2,10 wszystko płasko, ewentualnie mozna szukać h2h
Svindal @2,75 wygra. Jansrud top 3 @ 3,40 Paris top 3 @4,50 Reichelt top 3 2,10 wszystko płasko, ewentualnie mozna szukać h2h
97 pozi Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2983 teraz pewnie pół składu będzie wymienione to strzelnicy już nie zobaczymy raczej ???? Kliknij aby rozwinąć... Myślałem ze pogram live na lumino, odpalam telefon A tu dupa na 365 nie ma live
teraz pewnie pół składu będzie wymienione to strzelnicy już nie zobaczymy raczej ???? Kliknij aby rozwinąć... Myślałem ze pogram live na lumino, odpalam telefon A tu dupa na 365 nie ma live
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2984 Tomic mógłby zrobić 0:1 albo nawet 0:2, to by się pograło, bo ciągle psi kurs jednak ;/ widzę Kuznetsov siedzi, ale spałem i nie oglądałem- ktoś w skrócie napisałby, jak to wyglądało w meczu z konusem żydowskim? Kliknij aby rozwinąć... Kuznetsov z nim jechał ale momentami jak barmitsvah na trubunach była za głośna to się denerował walił po autach . Słaby mecz
Tomic mógłby zrobić 0:1 albo nawet 0:2, to by się pograło, bo ciągle psi kurs jednak ;/ widzę Kuznetsov siedzi, ale spałem i nie oglądałem- ktoś w skrócie napisałby, jak to wyglądało w meczu z konusem żydowskim? Kliknij aby rozwinąć... Kuznetsov z nim jechał ale momentami jak barmitsvah na trubunach była za głośna to się denerował walił po autach . Słaby mecz
P 30 pietrek721 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2985 Z Martinem Fourcadem coś nie tak, że całoroczny na win wystawia 34?
B 2,2K barichello Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2986 bo jedni i drudzy mało strzelają Kliknij aby rozwinąć... ale już w bezpośrednich starciach lubią postrzelać
bo jedni i drudzy mało strzelają Kliknij aby rozwinąć... ale już w bezpośrednich starciach lubią postrzelać
1,7K skolsik1 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2987 Tomic chyba też chce złapać swój win po wyższym kursie, bo robi wszystko byle nie przełamać ???? E: aż siatka stanęła na przeszkodzie ????
Tomic chyba też chce złapać swój win po wyższym kursie, bo robi wszystko byle nie przełamać ???? E: aż siatka stanęła na przeszkodzie ????
768 93glowa Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2988 Tomic ile razy już przyfarcił z taśmą? Kliknij aby rozwinąć... Setny raz przyfarcił z taśmą w tym secie i to w takim punkcie ????
Tomic ile razy już przyfarcił z taśmą? Kliknij aby rozwinąć... Setny raz przyfarcił z taśmą w tym secie i to w takim punkcie ????
338 kamillo0103 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2990 Myślałem ze pogram live na lumino, odpalam telefon A tu dupa na 365 nie ma live Kliknij aby rozwinąć... wczoraj meczu Dignitas - VP też nie mieli ;/ trzeba środki przetransferować do marathona
Myślałem ze pogram live na lumino, odpalam telefon A tu dupa na 365 nie ma live Kliknij aby rozwinąć... wczoraj meczu Dignitas - VP też nie mieli ;/ trzeba środki przetransferować do marathona
B 2,2K barichello Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2991 Leicester od 3 spotkań bez gola u siebie , Stoke powinno coś ustrzelić, chyba zapoluję na overka WBA AV dość ciekawe h2h, na over też zacny kurs
Leicester od 3 spotkań bez gola u siebie , Stoke powinno coś ustrzelić, chyba zapoluję na overka WBA AV dość ciekawe h2h, na over też zacny kurs
1K andvari1x2 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2992 jest jakaś transmisja do biegu Pań? Kliknij aby rozwinąć... podbijam
5,4K maroon Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2993 dzięki Panowie ???? Kliknij aby rozwinąć... lepszy był pan Robert ???? w 1 secie 5-1 i przewalił seta w 2 secie 3-0 z podwójnym przełamaniem i przegrywa 3-6 ????
dzięki Panowie ???? Kliknij aby rozwinąć... lepszy był pan Robert ???? w 1 secie 5-1 i przewalił seta w 2 secie 3-0 z podwójnym przełamaniem i przegrywa 3-6 ????
D 3,3K davey_watt Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2994 W NMNM śnieg, mogą być jaja jak w Falun. Próbuję lekko na win Astrid ze względu na wczesny numer
1,7K skolsik1 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2995 Setny raz przyfarcił z taśmą w tym secie i to w takim punkcie ???? Kliknij aby rozwinąć... On teraz chciał w siatkę trafić akurat i miał pecha, że się przeturlała Zobaczysz, że teraz odda swoje podanie ????
Setny raz przyfarcił z taśmą w tym secie i to w takim punkcie ???? Kliknij aby rozwinąć... On teraz chciał w siatkę trafić akurat i miał pecha, że się przeturlała Zobaczysz, że teraz odda swoje podanie ????
4,2K buleczka Forum VIP Styczeń 23, 2016 #2996 ale już w bezpośrednich starciach lubią postrzelać Kliknij aby rozwinąć... tak, ale wtedy grał taki jeden Urugwajczyk co potrafił ukąsić. Teraz takiego napadziora nie ma.
ale już w bezpośrednich starciach lubią postrzelać Kliknij aby rozwinąć... tak, ale wtedy grał taki jeden Urugwajczyk co potrafił ukąsić. Teraz takiego napadziora nie ma.
97 pozi Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2997 wczoraj meczu Dignitas - VP też nie mieli ;/ trzeba środki przetransferować do marathona Kliknij aby rozwinąć... Pewno wtstaszyli się po tych wygranych w grupach
wczoraj meczu Dignitas - VP też nie mieli ;/ trzeba środki przetransferować do marathona Kliknij aby rozwinąć... Pewno wtstaszyli się po tych wygranych w grupach
1,7K skolsik1 Użytkownik Styczeń 23, 2016 #2998 lepszy był pan Robert ???? w 1 secie 5-1 i przewalił seta w 2 secie 3-0 z podwójnym przełamaniem i przegrywa 3-6 ???? Kliknij aby rozwinąć... Wypada dodać, że miał w pierwszym secie 5:2 i na dodatek 40:15 przy swoim serwie ????
lepszy był pan Robert ???? w 1 secie 5-1 i przewalił seta w 2 secie 3-0 z podwójnym przełamaniem i przegrywa 3-6 ???? Kliknij aby rozwinąć... Wypada dodać, że miał w pierwszym secie 5:2 i na dodatek 40:15 przy swoim serwie ????
B 2,2K barichello Użytkownik Styczeń 23, 2016 #3000 tak, ale wtedy grał taki jeden Urugwajczyk co potrafił ukąsić. Teraz takiego napadziora nie ma. Kliknij aby rozwinąć... Firmino ukąsi
tak, ale wtedy grał taki jeden Urugwajczyk co potrafił ukąsić. Teraz takiego napadziora nie ma. Kliknij aby rozwinąć... Firmino ukąsi