Stara się niesamowicie Bernie, żeby tylko nie wygrywać tych punktów
Słabiuteńki poziom meczu. Niestety Tomic po dobrym początku dostosował się w pełni do Millmana(chociaż już seta powinien mieć praktycznie) i spodziewam się takiego anty tenisa jak z Mullerem. Ciężki bardzo mecz do oglądania się szykuje ????
Tomic znowu ładnie przebija robi 15:40 i zamiast konsekwentnie przy BP to wywala pierwszą piłkę metr za linię Zero cierpliwości. Chciałby kończyć wszystko od razu, a dobrze wie, że nie umie ????
Hahaha znowu to samo Tomic ????
Dobra kończę spamować o tym meczu, bo bym co 10 sekund pisał o tej patologii
Jak ktoś nie grał nic w tym spotkaniu to szczerze nie polecam oglądać, bo bardzo niski poziom i masa błędów.
Millman gra na tyle na ile potrafi, a debil Bernard zamiast grać swoje to tak jak Muller dał się wciągnąć w to. Raczej długi mecz się szykuje, bo Tomic coś odda
Tomic mógłby zrobić 0:1 albo nawet 0:2, to by się pograło, bo ciągle psi kurs jednak ;/
widzę Kuznetsov siedzi, ale spałem i nie oglądałem- ktoś w skrócie napisałby, jak to wyglądało w meczu z konusem żydowskim?
According to Rule 1.3 of the LCS Rulebook all players must be work eligible to play in the LCS, and as such we will be imposing upon FOX a Game Forfeiture for their Week 2 match against NRG.
Tomic mógłby zrobić 0:1 albo nawet 0:2, to by się pograło, bo ciągle psi kurs jednak ;/
widzę Kuznetsov siedzi, ale spałem i nie oglądałem- ktoś w skrócie napisałby, jak to wyglądało w meczu z konusem żydowskim?
Ruski dominował niby, ale spalał się w kluczowych momentach parę razy, a żydka niosła niesamowicie ta jego żydowska publiczność ???? Robili większy raban, niż kangury u swoich
Ogólnie rwany mecz. Masa błędów z obu stron i jakby Sela nie pomagał w końcówce to móglby spokojnie wrócić z 1:2 do meczu, bo Ruskiemu już się łapa trzęsła