>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [403]

Status
Zamknięty.
skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Stara się niesamowicie Bernie, żeby tylko nie wygrywać tych punktów :p
Słabiuteńki poziom meczu. Niestety Tomic po dobrym początku dostosował się w pełni do Millmana(chociaż już seta powinien mieć praktycznie) i spodziewam się takiego anty tenisa jak z Mullerem. Ciężki bardzo mecz do oglądania się szykuje ????

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
TEAM: Rudd; Pinto, Martin (c), Bassong, Brady; Redmond, Dorrans, Howson, Hoolahan; Naismith; Mbokani. #ncfc
#LFC XI to play #NCFC: Mignolet, Clyne, Toure, Sakho, Moreno, Lucas, Henderson, Can, Milner, Ibe, Firmino. #SkyFootball

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Tomic znowu ładnie przebija robi 15:40 i zamiast konsekwentnie przy BP to wywala pierwszą piłkę metr za linię :p Zero cierpliwości. Chciałby kończyć wszystko od razu, a dobrze wie, że nie umie ????

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Hahaha znowu to samo Tomic ????
Dobra kończę spamować o tym meczu, bo bym co 10 sekund pisał o tej patologii :p
Jak ktoś nie grał nic w tym spotkaniu to szczerze nie polecam oglądać, bo bardzo niski poziom i masa błędów.
Millman gra na tyle na ile potrafi, a debil Bernard zamiast grać swoje to tak jak Muller dał się wciągnąć w to. Raczej długi mecz się szykuje, bo Tomic coś odda

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Tomic mógłby zrobić 0:1 albo nawet 0:2, to by się pograło, bo ciągle psi kurs jednak ;/
widzę Kuznetsov siedzi, ale spałem i nie oglądałem- ktoś w skrócie napisałby, jak to wyglądało w meczu z konusem żydowskim?

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
According to Rule 1.3 of the LCS Rulebook all players must be work eligible to play in the LCS, and as such we will be imposing upon FOX a Game Forfeiture for their Week 2 match against NRG.

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Tomic mógłby zrobić 0:1 albo nawet 0:2, to by się pograło, bo ciągle psi kurs jednak ;/
widzę Kuznetsov siedzi, ale spałem i nie oglądałem- ktoś w skrócie napisałby, jak to wyglądało w meczu z konusem żydowskim?
Ruski dominował niby, ale spalał się w kluczowych momentach parę razy, a żydka niosła niesamowicie ta jego żydowska publiczność ???? Robili większy raban, niż kangury u swoich
Ogólnie rwany mecz. Masa błędów z obu stron i jakby Sela nie pomagał w końcówce to móglby spokojnie wrócić z 1:2 do meczu, bo Ruskiemu już się łapa trzęsła

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom