tomo121
Użytkownik
a ja dam fc moze kontra pojdziekusi pograc na Gent
a ja dam fc moze kontra pojdziekusi pograc na Gent
oficjalna strona islandzkiego basketu. Na live było ale pisało że mecz nie zaczęty.gdzie to miales live?
Ale jak zamiata po polsku, szacun! A włosy ściął już jakiś czas temu.Cupic 29 lat a gra jak dziadek już na moje laickie oko,Strlek przejmuje paleczke w tej ekipie 22/24 w turnieju,szacun.
Thiema zagrałem wcześniej ale Cilicowi nie ufam , do tego Bautista Agut lubi niespodziank sprawić ????maroon jak widzisz Cilica i Thiema?
Prawdopodobnie tak, innej opcji nie widzę. Chyba że będzie losowanie i mapa będzie randomowa. Ale powinni skilowo zniszczyć, nie widzę mapy na bardzo duży + zespołu FaZe. Szkoda że kurs @ 1.36 już ;/ Może pinnek wystawi jutro wyższy albo live będzie możeMapy są naprzemian banowane, aż do ostatniej?
dobrze się grało, sprawiedliwie ????@wiślak
dlatego nie lubie grać w fife bayernami, barcelonami, realami itp
No Luminy to jedyny pozaeuropejski team, co potrafi Europie zagrozić. Pamiętam ich mecz z NiP-em gdzie ze 2 dogrywki były jak 1vs3 przy matchpoincie ich KennyS poskładał. Bardzo pozytywny team, typ polecam.Prawdopodobnie tak, innej opcji nie widzę. Chyba że będzie losowanie i mapa będzie randomowa. Ale powinni skilowo zniszczyć, nie widzę mapy na bardzo duży + zespołu FaZe. Szkoda że kurs @ 1.36 już ;/ Może pinnek wystawi jutro wyższy albo live będzie może
Hehe chciał 6 ziko wypłacić?http://forum.bukmacherskie.com/f39/4-zl-bonusu-od-sportingbet-mam-pytanie-128712.html
tylko mnie te pytanie rozsmieszylo ? ???? ????
super asysta Sergio, za plecami.Ayonnnnnnnn ???? a juz w dziale dalem minus !
W ostatnim turnieju tydzień temu byli blisko, bardzo blisko. Z fnatic 1-2 z czego trzecia mapa inferno bodajże 16-14 także na styk. Zaraz zapytam się na czacie czy live będzie można graćNo Luminy to jedyny pozaeuropejski team, co potrafi Europie zagrozić. Pamiętam ich mecz z NiP-em gdzie ze 2 dogrywki były jak 1vs3 przy matchpoincie ich KennyS poskładał. Bardzo pozytywny team, typ polecam.
w Bet 365 koszykówka jest euroliga występ zawodnika
typ Sergio Rodriguez ov 7.5 asysty
ostatnie mecze zawsze ta linia przekroczona
do tego dziś z Barcą sądzę, że będzie dużo grania przez wysokich (Reyes, Ayon) i w pomalowanym szukania przewag (obwód Realu w tym roku funkcjonuje fatalnie) a ktoś musi tych graczy piłkami "karmić",
rano była linia 6.5, ale buki się szybko pokapowali
7.5 mimo to też wezmę