>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Jak Ferrer tylko będzie chciał grać na 100% do końca meczu to w każdym gemie serwisowym Australijczyk będzie miał mega problem z wygraniem gema.

justt 212

justt

Użytkownik
Człowieku gość jest typowym rzemieślnikiem, który ciężko musi pracować, żeby być tam gdzie jest. Nie jest tenisowym talentem. Można być w pierwszej 100 tłukąc tylko czelki i nic więcej
Wyślij na pw swoje dane kontaktowe to możemy się umówić na sparing tylko o jakąś konkretną kwotę skoro jesteś taki pewny siebie ;) pozdrawiam
To w takim razie Ferrer też według Ciebie jest średniakiem? Ciężka praca idzie w parze z talentem. Wydaje mi się, że nie masz dostępu do harmonogramu treningowego Millmana, więc to czy jest rzemieślnikiem i osiąga swoje wyniki ciężką pracą, czy też pije wieczorami whisky i lata sobie na chellengery od niechcenia to nie jesteś w stanie zweryfikować. A te twoje propozycja umówienia się na sparing odbieram po prostu jako gówniarską zaczepkę i nie zamierzam odpowiadać.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
haha, pajac mi teraz spamuje na PW.
sluchaj pajacu drogi - ja nawet nie czytam, kasuje od razu, bo mnie nie obchodza twoje zale ????

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
To w takim razie Ferrer też według Ciebie jest średniakiem? Ciężka praca idzie w parze z talentem. Wydaje mi się, że nie masz dostępu do harmonogramu treningowego Millmana, więc to czy jest rzemieślnikiem i osiąga swoje wyniki ciężką pracą, czy też pije wieczorami whisky i lata sobie na chellengery od niechcenia to nie jesteś w stanie zweryfikować. A te twoje propozycja umówienia się na sparing odbieram po prostu jako gówniarską zaczepkę i nie zamierzam odpowiadać.
Mamy inną definicję słowa &quot;talent&quot; i się po prostu nie dogadamy w tym temacie, więc dyskusja jest jałowa. Gość dziś stara się jak może i gra nieźle, ale widać na pierwszy rzut oka, że umiejętności czysto tenisowych mu po prostu brakuje i pewnego poziomu nigdy nie przeskoczy. Dziś i tak się fajnie prezentuje.
Nie jest to zaczepka ;) Szukasz na siłę prowokacji kolego.
napisz pw i chętnie się umówię na sparing i rozmowę o tenisie, ale ze swojej strony kończę już dyskusję z wami tutaj w HP. Od tego jest pw, a z tego co widzę ani ja Ciebie, a ni Ty mnie do swojej racji nie przekona

psotnick 996,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Buki strasznie wierzą w Socka, to im trzeba przyznać. 0-2 w setach 1-2 w trzecim.. a kurs na Rosoła aż 1.33. Normalnie jakby Skarpeta był Ferdkiem co najmniej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom