E tam właśnie zaraz bierze pierwszy setjak tam panie księgowy ?
jakiś komentarz ?
Kawa się zagotowała
tak, wypłaty z bankomatu działają bezproblemowo.Panowie chciałbym zlecić wypłatę na konto Skrill, ale w związku z tym, że mają jakąś awarię i nie mogę się zalogować na swoje konto od czterech dni, to czy będę mógł w związku z tym wypłacić pieniądze z bankomatu? Ktoś może mi udzielić odpowiedzi na to pytanie? Ktoś z was robił ostatnio wypłaty?
nie znac sie to nie grać , złota zasada, a w dziale all iny szły na francuzów to po 2.5 się skusilem Januszerstwo nie popłaca ????co to zmienia ? ????
szydze sam z siebie , bo nie gra się przeciw gospodarzom ????coś ostatnio strasznie często szydzisz z innych ludzi na forum... nie wiem, czy tylko wg mnie to nie za fajnie wygląda, czy jak :?
W meczu SV Horn gol do przerwy @ 2.50
Wawo już powiedział, że odrobił z wielką nawiązką na AO, tylko ciekawy jestem jak on selekcjonuje typy skoro tyle niespodzianek jest po niskich kursach ;-)nie znac sie to nie grać , złota zasada, a w dziale all iny szły na francuzów to po 2.5 się skusilem Januszerstwo nie popłaca
Za Paire też poszła lokomotywa ale nie chcial sie przyznać ????Wawo już powiedział, że odrobił z wielką nawiązką na AO, tylko ciekawy jestem jak on selekcjonuje typy skoro tyle niespodzianek jest po niskich kursach ;-)
jeszcze się zdziwisz jak Marcel zrobi 33/34 w ataku i wezmą to 3-0Dzisiaj Sraka bierze I seta i wchodzimy w Lube klasykiem ????
Chyba Desailly ????jeszcze się zdziwisz jak Marcel zrobi 33/34 w ataku i wezmą to 3-0
po I secie dostane na pewno telefon od Alekny żeby sfolgował bo sezon wkracza w decydującą faze a sam murzyn Zenitu do potojnej korony nie pociągnie.jeszcze się zdziwisz jak Marcel zrobi 33/34 w ataku i wezmą to 3-0
Nie gralem tego czajnika:-D!!Za Paire też poszła lokomotywa ale nie chcial sie przyznać ????
i jeszcze przeżywa koleś ????Ktoś wkleil jakieś info kim jest teichmann i janusze pograly ????