>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Panowie, zleciłem rano wypłatę z betssona na skrilla rano ok 10-11 godziny, kiedy mogę się spodziewać siana na koncie skrillowskim? Wczoraj ktoś pisał ze kasa z betssona na skrilla wpada w kilka sekund prawda to? ????

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Panowie chciałbym zlecić wypłatę na konto Skrill, ale w związku z tym, że mają jakąś awarię i nie mogę się zalogować na swoje konto od czterech dni, to czy będę mógł w związku z tym wypłacić pieniądze z bankomatu? Ktoś może mi udzielić odpowiedzi na to pytanie? Ktoś z was robił ostatnio wypłaty?
tak, wypłaty z bankomatu działają bezproblemowo.

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
co to zmienia ? ????
nie znac sie to nie grać , złota zasada, a w dziale all iny szły na francuzów to po 2.5 się skusilem Januszerstwo nie popłaca ????
coś ostatnio strasznie często szydzisz z innych ludzi na forum... nie wiem, czy tylko wg mnie to nie za fajnie wygląda, czy jak :?
szydze sam z siebie , bo nie gra się przeciw gospodarzom ????

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
nie znac sie to nie grać , złota zasada, a w dziale all iny szły na francuzów to po 2.5 się skusilem Januszerstwo nie popłaca
Wawo już powiedział, że odrobił z wielką nawiązką na AO, tylko ciekawy jestem jak on selekcjonuje typy skoro tyle niespodzianek jest po niskich kursach ;-)

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Wawo już powiedział, że odrobił z wielką nawiązką na AO, tylko ciekawy jestem jak on selekcjonuje typy skoro tyle niespodzianek jest po niskich kursach ;-)
Za Paire też poszła lokomotywa ale nie chcial sie przyznać ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom