>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
alves94 560

alves94

Użytkownik
Czas na jakis lajwik. Mats Moraing wygra 2 seta @1.50. Na pierwszy set bylo chyba 2.50, ale ze Masur gra jakby mial okres to spadlo do 1.50 na drugi ????
Krecz przy 3:0 dla Morainga. Nie wiem jak to rozliczaja w calorocznym, ale ja zamknalem w momencie kiedy Masur podchodzil do siatki i sciagal opaske z glowy - kurs wtedy na seta wynosil 1.002.

magician 2,9K

magician

Użytkownik
a i zapomniałem ale beka wczoraj z wszystkich Janków ????
ja utopiłem na Francji z naszymi po 2.5 a Wy po 1.3 ????
coś ostatnio strasznie często szydzisz z innych ludzi na forum... nie wiem, czy tylko wg mnie to nie za fajnie wygląda, czy jak :?

magician 2,9K

magician

Użytkownik
1.53 na Thiema , pasuje ci taki kurs ;) ?
@1.65 w Pinnku jest, już pograne :razz: ale po @1.53 też bym pewnie grał
tyle że już nie 10/10, bo Goffin zawsze może coś odpalić, jego nie można aż tak lekceważyć jak Almagro

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Nadezhda -3,5 po 1,80

Ciekawy roster, niezłe zawodniczki z WNBA, ekipa francuska nie tak bogata w nazwiska. W dodatku ruskie grają u siebie, wg mnie powinno być na spokojnie ;-)

wrong 115

wrong

Użytkownik
Panowie chciałbym zlecić wypłatę na konto Skrill, ale w związku z tym, że mają jakąś awarię i nie mogę się zalogować na swoje konto od czterech dni, to czy będę mógł w związku z tym wypłacić pieniądze z bankomatu? Ktoś może mi udzielić odpowiedzi na to pytanie? Ktoś z was robił ostatnio wypłaty?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom