>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
zrób myk i wpłać małą kwotę skrillem np. 25 zł , i za jakieś 2 -3 h wypłać całość na skrilla , powinno być ok
nie zawsze tak to działa. Po wpłacie innym źródłem niż Skrill, ten jest później blokowany i wyskakuje błąd &quot;DMB01&quot;. Wtedy trzeba napisać na czat i miła pani odblokuje

carlic 101

carlic

Użytkownik
Cześć forumowicze, mam pytanie. Wpłaciłem na bet365 20 złotych przez paysafecard, ugralem 310 złotych, ale jedyną opcją wypłaty to na konto 2-10 dni. Ktos wie czy jakbym napisal do nich to czy na skrilla mi wyślą jednak? Wplacalem juz z skrills. Jesli ktoś moze pomoc w sprawie, proszę o wiadomość prywatną, jestem na telefonie.
do się tylko następnym razem załóż sobie konto na paysecard doładuj konto w portfelu paysefcard , z konta paysecard zrób przelew do bet 365 a następnie od razu zrób &quot;sztuczny &quot; wpłatę ze skrill na bet 365 i kasę będzie można wypłacać na konto skrill sprawdzone i działa tylko pamiętaj o kolejności

jannek 389

jannek

Użytkownik
a dlaczego akurat przez bonusy mogą zablokować?
nuuu panie, tutaj to juz podstawowa wiedza regulaminow bukmacherskich sie klania

i tu mala podpowiedz - raczej w zadnym buku taki myk nie przejdzie, no chyba ze z bratem masz inne dane adresowe na dowodzie, to mooooooooooooze sie wyłgasz ze przyjezdza do ciebie obstawic bo neta nie ma ????

alves94 560

alves94

Użytkownik
Czas na jakis lajwik. Mats Moraing wygra 2 seta @1.50. Na pierwszy set bylo chyba 2.50, ale ze Masur gra jakby mial okres to spadlo do 1.50 na drugi ????

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
do uja czemu ciagle problemy z forumkiem? musze przez hola better wchodzic ????
przeciez to forum milionerów , posiadaczy prywatnych odrzutowców a nie można normalnie na nie wejść ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom