jak tam po Francji? Konto doładowane ?Macerata dzis LOKOMOTYWA ? Czy jak zwykle masowka forumowa wtopa
do się tylko następnym razem załóż sobie konto na paysecard doładuj konto w portfelu paysefcard , z konta paysecard zrób przelew do bet 365 a następnie od razu zrób "sztuczny " wpłatę ze skrill na bet 365 i kasę będzie można wypłacać na konto skrill sprawdzone i działa tylko pamiętaj o kolejnościCześć forumowicze, mam pytanie. Wpłaciłem na bet365 20 złotych przez paysafecard, ugralem 310 złotych, ale jedyną opcją wypłaty to na konto 2-10 dni. Ktos wie czy jakbym napisal do nich to czy na skrilla mi wyślą jednak? Wplacalem juz z skrills. Jesli ktoś moze pomoc w sprawie, proszę o wiadomość prywatną, jestem na telefonie.
lokomotywa to była po 1.23-1.26Macerata dzis LOKOMOTYWA ? Czy jak zwykle masowka forumowa wtopa
Janki to nawet po 1,01 zagrają bo przecież pewka ???? Żeby mi forumek nie latał i musiał bawić się przez proxy to jest skandal ????lokomotywa to była po 1.23-1.26
nuuu panie, tutaj to juz podstawowa wiedza regulaminow bukmacherskich sie klaniaa dlaczego akurat przez bonusy mogą zablokować?
to tam Wawo gra? :grin:Horn vs. Lokomotiva o1.5 ht 2.62 lekko B365
dobrze że Benio podał kurs bo Wawo już by to grał czytając LOKOMOTYWA ????to tam Wawo gra? :grin:
cytując klasyk: Prosimy o cierpliwość w tej sprawie.Janki to nawet po 1,01 zagrają bo przecież pewka ???? Żeby mi forumek nie latał i musiał bawić się przez proxy to jest skandal ????
Akurat tutaj wina leży po stronie dostawcy internetu :razz:cytując klasyk: Prosimy o cierpliwość w tej sprawie.
????
U ruskich nie gram wiec lipalokomotywa to była po 1.23-1.26
A po co mialem doladowywac? Doladowalem typami wygrywajacymi w nocy z AO i juz zapomnialem o.wtopie na francjijak tam po Francji? Konto doładowane ?