>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Ciekawy mecz w ITF-ach
Kawa vs Teichmann
http://www.tenisinfo.pl/?a=match_info&amp;amp;ma_id=823476824&amp;amp;poz=1
Ta młoda Sikorka to wcale nie jest no name

Jil Belen Teichmann (ur. 15 lipca 1997 w Barcelonie) – szwajcarska tenisistka, zwyciężczyni US Open w grze podwójnej dziewcząt z 2014 roku, złota medalistka igrzysk olimpijskich młodzieży w Nankinie (2014).
Zawodową karierę na kortach rozpoczęła w marcu 2012 roku, biorąc udział w turnieju rangi ITF w Fallanden. W sierpniu 2013, w Caslano, wygrała swój pierwszy turniej w grze podwójnej rangi ITF. W sumie wygrała dwa turnieje deblowe rangi ITF.
Jako juniorka została zwyciężczynią US Open w 2014 roku w grze podwójnej dziewcząt (w parze z İpek Soylu).
napisze ci krótką analizę popierającą typ na Teichmann:
Katarzyna Kawa jest Polską tenisistką

przemkowsky 52

przemkowsky

Użytkownik
Cześć forumowicze, mam pytanie. Wpłaciłem na bet365 20 złotych przez paysafecard, ugralem 310 złotych, ale jedyną opcją wypłaty to na konto 2-10 dni. Ktos wie czy jakbym napisal do nich to czy na skrilla mi wyślą jednak? Wplacalem juz z skrills. Jesli ktoś moze pomoc w sprawie, proszę o wiadomość prywatną, jestem na telefonie.

magician 2,9K

magician

Użytkownik
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Cześć forumowicze, mam pytanie. Wpłaciłem na bet365 20 złotych przez paysafecard, ugralem 310 złotych, ale jedyną opcją wypłaty to na konto 2-10 dni. Ktos wie czy jakbym napisal do nich to czy na skrilla mi wyślą jednak? Wplacalem juz z skrills. Jesli ktoś moze pomoc w sprawie, proszę o wiadomość prywatną, jestem na telefonie.
Niestety tylko na konto Ci wyślą hajs jak wpłacałeś poprzez PSF.

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
spróbuj zrobić wpłatę Skrillem na bet365. Przed zatwierdzeniem wycofaj się i zobacz czy na bet365 nie masz obcji wypłąta na Skrill. Kiedyś działało.

mag-60025 26

mag-60025

Użytkownik
zrób myk i wpłać małą kwotę skrillem np. 25 zł , i za jakieś 2 -3 h wypłać całość na skrilla , powinno być ok

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
300 zł chcesz wypłacać? Ja bym inwestował ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom