assitalia
Użytkownik
Dokładnie tak, specjalnie wyczekiwałem na ten momentNapisane 2 minuty po reście forum
Pozdrawiam serdecznie.
Dokładnie tak, specjalnie wyczekiwałem na ten momentNapisane 2 minuty po reście forum
Ciekawe ile buki zaplacily dla Homela żeby jeden dzien odpocząć forumka ????Ciekawe ile samobójstw zostało popełnionych przez gimnazjalistów, którzy spędzają tu całe życie ????
Pozdrawiam serdecznie.
zajrzyj do Vip-ów ????A Nadal kogoś zawalił czy tylko mi ? ;P
???? ????zajrzyj do Vip-ów ????
Również pozdrawiam???? ????
Witaj maroon,
rozbawiłeś mnie. Dziękuję.
Pozdrawiam serdecznie.
A myślisz że dlaczego forumek nie działał?A Nadal kogoś zawalił czy tylko mi ? ;P
Graj zza firany może lepiejUwaga panowie, dzisiaj utrata seta przez Federera albo Nishikoriego nie powinny was dziwic ???? Porazka Herberta rowniez
nic to nie daje, juz testowalem ????Graj zza firany może lepiej
Grałeś coś z dzisiejszych niespodzianek na AO? ????Uwaga panowie, dzisiaj utrata seta przez Federera albo Nishikoriego nie powinny was dziwic ???? Porazka Herberta rowniez
Nic nowego. Znowu sprowadza 45 zawodnikow, zwolnia 7 trenerow w 3 tygodnie i beda sie dziwili, ze ledwo do 8 sie lapia. Jak zmienia troche polityke transferowa, a nie beda brac co im w rece wpadnie, to moze i wyniki beda mieli normalne ????Mirren over 1.5 gola do przerwy 2.20
obie strzelą w I połowie 4.50
Lechia dostanie jeszcze ze 2/3 i będzie kompromitacja totalna
nie, ale porazki Nadala sie spodziewalem ????Grałeś coś z dzisiejszych niespodzianek na AO? ????