wawo
Użytkownik
moglo by tak byc Shakal sie domagal ostatnio orderu, chyba usmiechuDałem Hewitta po 6.0, a tu teraz patrze ze Shakal +2.5 seta ma czyli trzeba było 3:0 grać dla Ferrera ????
moglo by tak byc Shakal sie domagal ostatnio orderu, chyba usmiechuDałem Hewitta po 6.0, a tu teraz patrze ze Shakal +2.5 seta ma czyli trzeba było 3:0 grać dla Ferrera ????
dwa DF w gemie :]Lopez zrobił to ???? Jeszcze DFem ???? Haha nie no teraz to musi już wtopić ????
a tego chyba nie slyszalem????
Stasiu póki co nie patyczkuje się z Radkiem.how much money for selling the match did you get WHORE? the place is yours in prison!!! we see ourselves on next championships I promise you WHORE!!!
fajny mecz ale do oglądania :grin:Lopez zrobił to ???? Jeszcze DFem ???? Haha nie no teraz to musi już wtopić ????
2-0Jak wczoraj skonczyl Bayer II Leverkusen?
Współczuję i jednocześnie zazdroszczę optymizmu (co do Dasco). Ale i tak po 1 secie pewnie był niezły kurs na Selę, można było kontrować i nawet wyjść na plus.Mi też wszystkie debelki weszły, ale dołożylem verdasco i 1k poszlo sie je...c
kolo pogral 1k na tasme z tenisa? ???? ???? ????Współczuję i jednocześnie zazdroszczę optymizmu (co do Dasco). Ale i tak po 1 secie pewnie był niezły kurs na Selę, można było kontrować i nawet wyjść na plus.
Ze sportowym pozdrowieniem.ok ja po 2,50 pobralem
skad to?Stasiu póki co nie patyczkuje się z Radkiem.
US OPEN 2015, marcin1981 pisze do matki Murraya po wtopie z Andersonem, wyciągnięte z archiwum DNTB.skad to?
LOkomotywa juz na bocznicy? cała i nie rozjebana?Przepiekna noc dzisiaj ???? AO w tym roku 100%