bob94
Użytkownik
Slovan - Medvescak over 3,5 @1.75
Slovan - Medvescak over 3,5 @1.75
w tym secie mam limity po 10 zł. Co to ma być do uja?Mi się udało zagrać za dużo więcej, ale konto założyłem dopiero wczoraj tam.
Chciałem wstawić ten cudzysłów ????Chyba "losowanie" ????
Może akurat nie była mowa o Tobieczłowieku nie chodzi o wyśmiewanie
w tym czapa przy 27-27 ????Marcel Gromadowski 37/38 w ataku ????
to dziwne ze tyle kontuzji a on zdolny do gry ????Marcel Gromadowski 37/38 w ataku ????
Flashscore pokazuje awans Nantes hehejaki był wynik koncowy meczu Mantes vs Nances w pucharze Francji bo Bet365 rozliczył mi wygraną gospodarzy w karnych a livescore pokazuje z kolei wygraną gości ;/
? nie pisalem o Tobie...człowieku nie chodzi o wyśmiewanie , fajne undery pewnie by mozna bylo połapać. bo teraz do 20 nie dojdzie Sraka. ale ty wszedzie szukasz szydery a tu chodzi o piniondz ????
doszedles do etapu gdzie mozna puszczac alliny ????w tym secie mam limity po 10 zł. Co to ma być do uja?
Z Twittera Nantesjaki był wynik koncowy meczu Mantes vs Nances w pucharze Francji bo Bet365 rozliczył mi wygraną gospodarzy w karnych a livescore pokazuje z kolei wygraną gości ;/
Bo w Zenicie go oszczędzali na finały dopiero, a że teraz jest wypożyczony do Skry to sobie trochę pogra. On na posiłki prywatnym odrzutowcem do Kazania lata i potem wraca do Bełchatowa także się nie zatruł.to dziwne ze tyle kontuzji a on zdolny do gry ????
no git , myślalem ze o mnie chodzi ???? ja tylko liczyłem na łatwy hajs ???? bo jednak linie pozbijane były do granic a jakby to Sraka wzięła to by było co nieco do pogrania? nie pisalem o Tobie...
Zawsze jak jest jakis gruby bet i druzyna na ktora sie stawia potknie sie, natychmiast startuje fala wysmiewania i hejtow:smile:
A piszesz "wszedzie szukasz szydery" po skomentowalem Twoj post pare godzin temu i mysle ze slusznie, bo widze u Ciebie taka maniere ale teraz nawet nie widzialem ze pisales, z komory napisalem po secie dopiero
a jaki byl wynik :grin: ?Flashscore pokazuje awans Nantes hehe
No teraz widze co pisales, tez bym gral undera przy 1:1 :razz:no git , myślalem ze o mnie chodzi ???? ja tylko liczyłem na łatwy hajs ???? bo jednak linie pozbijane były do granic a jakby to Sraka wzięła to by było co nieco do pogrania