>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [402]

Status
Zamknięty.
magician 2,9K

magician

Użytkownik
człowieku nie chodzi o wyśmiewanie , fajne undery pewnie by mozna bylo połapać. bo teraz do 20 nie dojdzie Sraka. ale ty wszedzie szukasz szydery a tu chodzi o piniondz ????
? nie pisalem o Tobie...
Zawsze jak jest jakis gruby bet i druzyna na ktora sie stawia potknie sie, natychmiast startuje fala wysmiewania i hejtow:smile:

A piszesz &quot;wszedzie szukasz szydery&quot; po skomentowalem Twoj post pare godzin temu i mysle ze slusznie, bo widze u Ciebie taka maniere ;) ale teraz nawet nie widzialem ze pisales, z komory napisalem po secie dopiero

karwan88 21

karwan88

Użytkownik
jaki był wynik koncowy meczu Mantes vs Nances w pucharze Francji bo Bet365 rozliczył mi wygraną gospodarzy w karnych a livescore pokazuje z kolei wygraną gości ;/
Z Twittera Nantes

&quot;C&#39;est terminé ! Nantes s&#39;impose 1-0 après prolongation grâce à Bedoya !!&quot;

W dogrywce wygrało Nantes 1:0

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
to dziwne ze tyle kontuzji a on zdolny do gry ????
Bo w Zenicie go oszczędzali na finały dopiero, a że teraz jest wypożyczony do Skry to sobie trochę pogra. On na posiłki prywatnym odrzutowcem do Kazania lata i potem wraca do Bełchatowa także się nie zatruł.

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
? nie pisalem o Tobie...
Zawsze jak jest jakis gruby bet i druzyna na ktora sie stawia potknie sie, natychmiast startuje fala wysmiewania i hejtow:smile:

A piszesz &quot;wszedzie szukasz szydery&quot; po skomentowalem Twoj post pare godzin temu i mysle ze slusznie, bo widze u Ciebie taka maniere ;) ale teraz nawet nie widzialem ze pisales, z komory napisalem po secie dopiero
no git , myślalem ze o mnie chodzi ???? ja tylko liczyłem na łatwy hajs ???? bo jednak linie pozbijane były do granic a jakby to Sraka wzięła to by było co nieco do pogrania

magician 2,9K

magician

Użytkownik
no git , myślalem ze o mnie chodzi ???? ja tylko liczyłem na łatwy hajs ???? bo jednak linie pozbijane były do granic a jakby to Sraka wzięła to by było co nieco do pogrania
No teraz widze co pisales, tez bym gral undera przy 1:1 :razz:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom