Lucic-Baroni/Strycova GSM Niemki poudawały w 1 secie, że im zależy, ale planowo wtopiły.http://forum.bukmacherskie.com/f153/australian-open-2016-turniej-glowny-128476-2.html#post5905107
Jeszcze takiego singla sobie zagram, bo nie sądziłem, że Barthel jeszcze w deblu ma grać.
jak widzisz dzikuskę Mattek ?Lucic-Baroni/Strycova GSM Niemki poudawały w 1 secie, że im zależy, ale planowo wtopiły.
W singlu widziałem jej 2 mecze w tym roku i grała totalną fekaliadę. W AO gra z Lisicki, więc liczba szarych komórek na korcie nie będzie zbyt wysoka.jak widzisz dzikuskę Mattek ?
Ja poproszę jeszcze GGL, żeby drwala ograł w pakiecie z Agutem i będzie dziś całkiem miłoDelbonis gsm, dalszych słów na temat tego meczu sobie oszczędźmy
jeszcze Bautista niech ogarnie decidera
może i nie jestem wielkim znawcą tenisa, ale granie przeciwko dimie po brejku w początkowej fazie seta i grając na jakiegoś ogórka to chyba słaboTortelini się połamał podwójnym to Dima będzie pusiakiem jak tego seta nie weźmie
Live dziś biednie, więc dajemy spokój. Niech to co jest pre zarabia na siebie ????
Mam pre 3:0 , więc to też swego rodzaju zabezpieczenie było,a grał naprawdę słabo (z resztą dalej nic ciekawego nie gra i nie zdziwi mnie jak wtopi seta )może i nie jestem wielkim znawcą tenisa, ale granie przeciwko dimie po brejku w początkowej fazie seta i grając na jakiegoś ogórka to chyba słabo