Lucic-Baroni/Strycova GSMhttp://forum.bukmacherskie.com/f153/australian-open-2016-turniej-glowny-128476-2.html#post5905107
Jeszcze takiego singla sobie zagram, bo nie sądziłem, że Barthel jeszcze w deblu ma grać.
jak widzisz dzikuskę Mattek ?Lucic-Baroni/Strycova GSMNiemki poudawały w 1 secie, że im zależy, ale planowo wtopiły.
W singlu widziałem jej 2 mecze w tym roku i grała totalną fekaliadę. W AO gra z Lisicki, więc liczba szarych komórek na korcie nie będzie zbyt wysoka.jak widzisz dzikuskę Mattek ?
Ja poproszę jeszcze GGL, żeby drwala ograł w pakiecie z Agutem i będzie dziś całkiem miłoDelbonis gsm, dalszych słów na temat tego meczu sobie oszczędźmy
jeszcze Bautista niech ogarnie decidera
może i nie jestem wielkim znawcą tenisa, ale granie przeciwko dimie po brejku w początkowej fazie seta i grając na jakiegoś ogórka to chyba słaboTortelini się połamał podwójnym to Dima będzie pusiakiem jak tego seta nie weźmie![]()
Live dziś biednie, więc dajemy spokój. Niech to co jest pre zarabia na siebie ????
Mam pre 3:0 , więc to też swego rodzaju zabezpieczenie było,a grał naprawdę słabo (z resztą dalej nic ciekawego nie gra i nie zdziwi mnie jak wtopi setamoże i nie jestem wielkim znawcą tenisa, ale granie przeciwko dimie po brejku w początkowej fazie seta i grając na jakiegoś ogórka to chyba słabo