Serwowanie dolem, akcja z Pepsi (okolo 15:35 min filmu) i bolaca reka w okolicach kciuka. Niby ludzie na poczatku gwizdali, mecz nietypowy, ale rozrywke dostali i na koncu bili nawet brawa.
Chorwat Ivo Karlovic ogłosił w środę, że w wieku 44 lat kończy tenisową karierę. Zasłynął w niej przede wszystkim ze swoich potężnych serwisów - łącznie uzbierał aż 13 tysięcy asów.
Simona Halep została zawieszona w październiku 2022, ponieważ w jej organizmie wykryto zabronioną substancję Roxadustat. Rumunka we wrześniu została skazana na czteroletnią dyskwalifikację, ale teraz jej kara została skrócona do dziewięciu miesięcy i została uznana za odbytą.
Ale Martineau popis dał z Tsengiem, 3:4 wygrywa w trzecim secie i od tego stanu dosłownie wszystko wali w aut, a do serwisow Tsenga nawet nie podchodzi
Ale Martineau popis dał z Tsengiem, 3:4 wygrywa w trzecim secie i od tego stanu dosłownie wszystko wali w aut, a do serwisow Tsenga nawet nie podchodzi
mam zagranego Passaro 2 set, 5:3 serwuje i co ? oczywiście 5:4... Varillas serwuje ma 40:0 i co ? 40:15... 40:30...40:40... 40:BP... 40:SP ja tam sie ciesze zlapalem Passaro po kursie nawet 8.8 ale to jest dosc niewiarygodne.
Tez ogladlaem, nie dam sobie reki uciac ale on przy brejku chyba nie trafil w pilke, albo myslal ze bedzie aut a byl kort. W kazdym razie czelendzery tylko dla ludzi o mocnych nerwach
Kolejne asy serwisu na tenisie kompletnie się nie znam i gram po kursach ale to było wybitne. Dziwi mnie narzekanie na kobiety gdyż przypadki poniżej to nie jest coś rzadkiego.
Przecież takich przypadków było jest i będzie mnóstwo, żadna nowość.
Równie dobrze można zapytać jak Milan wygrał pierwszą połowę 3:0 a później ostatecznie przegrał?
Jak faworyt w kosza prowadził +20 i przegrał? Tuż to codzienność. Gdyby faworyt miał już wygrany mecz po demolce w pierwszym secie to bylibyśmy milionerami.
Przecież takich przypadków było jest i będzie mnóstwo, żadna nowość.
Równie dobrze można zapytać jak Milan wygrał pierwszą połowę 3:0 a później ostatecznie przegrał?
Jak faworyt w kosza prowadził +20 i przegrał? Tuż to codzienność. Gdyby faworyt miał już wygrany mecz po demolce w pierwszym secie to bylibyśmy milionerami.