http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2016-06-26/poniedzialek-z-polsatem-sport-transmisje-i-komentatorzy_1512989/Jak Polsat gospodaruje 3 anteny sportowe na Wimbledon?
Cały czas kort główny i kort nr 1 plus jakiś dodatkowy?
Rok temu urodzila dziecko, także może już nie zdecydować się coś grać dalej ????Wie ktoś co się dzieje z Marią Kirilenko? Jakoś straciłem ją z oczu i nie widziałem już jej w żadnych turnieju ze 2 sezony? Skończyła karierę, zajmuje się czymś innym, czy co z nią? Jest jeszcze młoda jeśli chodzi o koniec kariery a to nie wątpliwe strata takiej zawodniczki dla WTA i nie chodzi mi o jej grę.
Broni się punkty za tygodnie, a nie za poszczególne turnieje.Mam pytanie odnosnie systemu obrony puktow za turniej z zeszlego roku, ogolnie jak to wyglada. I jeszcze pytanie co jezeli jakis turniej zostal usuniety z kalendarza i w jego miejsce wszedl inny tej samej rangi ? Albo jezeli startuja tak jak teraz 2 turnieje 250 i zawodnik doszedl do finalu w jednym w zeszlym roku a teraz w tym roku gra w tym drugim. Jak to wygląda jeżeli chodzi o aspekt obrony punktow rankingowych. Z gory dzieki.
dziękuję Ci bardzo.