>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

dwyane podaje swoje typy

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
John Isner (+1,5 seta) - Marin Cilic @ 1.72 unibet 20j

Golden State Warriors - Sacramento Kings (+6,5) @ 2.00 12bet 20j

Denver Nuggets - LA Lakers @ 1.96 expekt 20j

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Gisela Dulko/Flavia Pennetta - Victoria Azarenka/Maria Kirilenko @ 2.58 12BET 20j

Kursy powinny być podobne, bo to wyrównane deble. Sportingbet daje @ 2.00. Rzut monetą po @ 2.58 więc w to mi graj.
Kupony: 18/40
Stawka: 630j
Profit:
29,32j
Kurs: 2,260
Byłby już plus ale Dulko/Pennetta wyciągnęły ze stanu 2:6, 1:4...

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Rezygnuję narazie z mojego pierwotnego stawkowania i będę używał go w późniejszym terminie. Chcę skupić się teraz tylko na wysokich kursach prezentujących value i grać płaską stawką.
Daniel Brands - Ivo Karlovic @ 3.54
10j

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Cienka gra Orlando, Azarenek (przegrany wygrany mecz), trochę brakło &quot;farta&quot; (Sacramento tylko 1 punkt do pokrycia), a miałbym pokaźny plus. No i jeszcze Monfils - po co stawiać przeciw gościowi (czyt. Stasek), który prezentuje życiową forme? Popełniłem też głupie błędy na Utah i Denver - dwa niepotrzebne typy i wiem gdzie były błędy. Po za tym nie mam sobie nic więcej do zarzucenia, odrobi się to w dłuższym terminie. Nie ma się czym przejmować. Natomiast plan B działa znakomicie, są już pokaźne zyski i gramy dalej valuebety.

Otrzymane punkty reputacji: +1
dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Edouard Roger Vasselin - Dudi Sela +
Feliciano Lopez - Frank Dancevic @ 1.95
10j
Vasselin. Francuz prowadzi w meczu 6:1, 2:3, który został przełożony na dzisiaj z powodu opadów deszczu. Teraz żałuję, że na niego nie grałem, bo open kurs był sporym valuebetem.
Samo to, że Roger ugrał łatwo seta z miażdżącą przewagą małemu Dudiemu napawa optymizmem. Patrząc na zestawienie wszystkich wygranych/przegranych meczów Dudiego w jego karierze ATP, to po przegranym 1. secie to jest to 13W 65L. Czyżby więc rzeczywiście Dudi miał tylko 16% szans na zwycięstwo w obecnej sytuacji? Przekonamy się niedługo.
Lopez. Felek będzie bronił punktów w Johannesburgu, przecież wygrał ten turniej rok temu. Ewentualna porażka z Frankiem odbierze mu cenne punkty rankingowe a Hiszpan odczuje bolesny spadek, więc motywacja jest. Oglądałem mecz Feliciano z Tomiciem na AO, grał solidnie, niedowierzał, że Bernard grał lepiej, ale Australijczyk był na fali wznoszącej. Hard to ulubiony kort Felka, w dodatku jeszcze lepiej, bo w Johannesburgu nawierzchnia jest wyjątkowo szybka, co ma jeszcze lepsze przełożenie na skuteczność pierwszego serwisu, który u Lopeza funkcjonuje aż nadto.

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Blake Griffin nie wygra Konkursu Wsadów NBA @ 3.52
10j
Liczę na DeRozana i realizację jego pomysłu z gwiazdą.

N 196

nicks

Użytkownik
ze tak spytam jak statystyki porcenty itp
nigdy nie wierzyłem w jaką kolwiek matematyke w obstawianiu zdarzeń sportowych przed meczem to nie pomoze w niczym nie tak sie przewiduje zawody sportowe
a jeszce bardziej nie mozliwe w realizacji jest wiara i urzywanie jakiegos systemu co ma dac w sumie co????
jedynie to mozna zalozyc sobie pewne zasady które trzeba przestrzegac aby nie byc hazardzista
a twozrenie systemow wiara w takie bajki to tylko podpuszczanie idiotów nawet w wiadomosciac w polskiej tv to kiedys zrobiono (wpływ toto-mixa ) o tych co maja zakas wstepud do nich co na 2 lidze hiszoaskiej dorobili sie majatku i wyjechali do czech, ponoc jacys matematycy co dobrze liczyli
buhehehhee na takich co ***** by zjedli

Do góry Bottom