>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

dwyane podaje swoje typy

N 196

nicks

Użytkownik
ja uwazalem ze phenix ma wieksze szanse z portland widze iz kierujesz sie tym co grali a nie jestes w stanie przewidziec co graja wiec brak wiedzy informacji potencjalu przewidzenia poziomu zachowania konkretnego dnia to ze ktos wjebie 70 raz ale wygra 12 w sezonie wiec trzeba wiedziec kiedy warto grac a kiedy odpuscic bo ten system o ktorym majaczysz jest porazka jak grasz zdazenia 50/50 ale to trzeba 7lat aby zrozumiec na spotkaniach fifty fifty to pozamiatasz szybko ale nie kazdy wie ktore to sa a tu widze brak tej wiedzy

Otrzymane punkty reputacji: +5
dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Ja uważałem, że to Portland ma większe szanse. Przecież Phoenix grają padake i nic nie bronią, nad czym ubolewa pan Gortat. Portland w tym elemencie nie ma z nimi porównania. Portland prowadził prawie cały mecz wychodząc na prowadzenie +13 i już witałem się z gąską. Warto było na nich stawiać, jednak home factor w NBA ma duże znaczenie. Nie brałem pod uwage tego, że Phoenix bronią się przed sweepem z Portland, a jak wiadomo walka o to, by nie dostać sweepa jest często bardziej motywująca, niż zwykły mecz w Play Offs i w tym upatruje swój błąd.
Czemu system, który daje zyski jest porażką? Nie panimaju ja.

N 196

nicks

Użytkownik
wiec powodzenia bo zle nie zycze a jak by pan ogladam spotkanie portlan miami by zrozumial bylo widac gre spadkowa liczyli na mathewsa batuma i aldriga to nie gwarantuje ciaglosci

Do góry Bottom