>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

dwyane podaje swoje typy

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
Do swojej gry zamierzam wdrożyć system stawkowania Kelly&#39;ego: 10, 15, 20. To taka progresja w wersji demo. Przy skuteczności nawet 60% daje on wymierne zyski.
Te osoby, które nie wiedzą na czym to polega, wkrótce dowiedzą się po moim stylu gry.
Nie każdy jednak typ będzie zawierał rozprawkę na pół strony, ale zapewniam, że wszystkie będą gruntownie analizowane w mojej głowie.
W tym temacie możesz spodziewać się najwyższych kursów na rynku na obstawiane zdarzenia. Powodzenia!
Zapraszam do odwiedzania i komentowania!

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
???? Iraklis Saloniki (-2,5) - AEK Athens @ 1.88 188bet 10j ⛔
AEK mają duże kłopoty. Czołowi zawodnicy: najlepszy strzelec i najlepiej asystujący - Anthony Grundy (16.0 PPG, 32.8 MIN, 3.3 AST) oraz drugi najlepiej asystujący - Terell Castle (7.9 PKT, 26.4 MIN, 2.3 AST) - przebywają obecnie w Stanach i nie przylecą do Aten dopóki klub nie zapłaci im należnych pensji.
Nie zapłacono jeszcze większości koszykarzom. Wywierana jest presja. Zarząd klubu woli bowiem spłacać długi, niż płacić koszykarzom. Sytuacja w drużynie nie jest więc dobra, a wręcz opłakana. AEK nie będzie prezentować w meczu nic poza nazwy. To najstarszy klub grecki i uznana marka ale na stan dzisiejszy to wszystko, czym mogą straszyć.
Otwiera się wielka szansa dla gospodarzy, którzy nie wygrali od 6-ciu spotkań i przy wykorzystaniu własnej hali, która jest w koszykówce ogromnym atutem, powinni przełamać się i zacząć odbijać się wreszcie od strefy spadkowej. Polecam.

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
:siata: Fenerbahce Istanbul (-1,5 sets) - Tours VB @ 2.04 pinnacle 15j ⛔
Fenerbahce ten mecz musi wygrać, jeśli dalej chce marzyć o wyjściu z grupy. Sprzyjać ku temu będzie rola gospodarza. W pierwszym meczu wygrali na wyjeździe z Tours 3:1.
Dlaczego więc taki scenariusz miałby się nie powtórzyć?

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
???? Phoenix Suns - LA Lakers @ 1.556 pinnacle 20j ✅
Marcin Gortat triumfujący nad Kobe&#39;m? To by było coś. Z takiego kursu trzeba skorzystać. Jeziorowcy dostali już bęcki od Słońc w tym sezonie ale dziś nie grają tutaj Jason Richardson, zdobywca ponad 30 punktów w tamtym meczu oraz Hedo Turkoglu. Gdzie oni się podziali? Phoenix teraz według mnie to taka alternatywa Orlando - nowy zespół wymagający czasu na zgranie. Nie ma porównania do LA pod względem zgrania. Kobe jest rządny rewanżu.

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
???? Kevin Anderson - Santiago Giraldo @ 1.62 pinnacle 20j ✅
Nie wiem czemu taki kurs wystawili oddsmakerzy. Anderson to wieża, atomowy serwis, hardcourtowiec. Giraldo to przecież specjalista od nawierzchni ziemnej. Wczoraj ograł młodziana Benka Beckera, który ma słabiutką psychikę, a dzisiaj podskoczyły mu noty... Anderson jest o 15cm wyższy. W tym meczu powinien rządzić niepodzielnie.
EDIT:
Ulubiona nawierzchnia Giraldo to jednak hard, a Becker ma już 30 lat (Sałata Henryk).

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
No to mało wiem o tenisie :razz:. Becker zawsze mi się kojarzył z młodością. Ciekawe jaką ma recepte na tą młodość.

Źrodło: tennisconnected.com

dwyane 37

dwyane

Użytkownik
???? Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder @ 2.20 betathome 20j ✅
Taki kurs na młodych i szybkich z Oklahomy? Nie pozostaje mi nic innego jak ucałować rączki bukmacherom.
Oglądanie w akcji Duranta czy Westbrooka to sama przyjemność. Szczególnie ten drugi zasługuje na podziw, jest megaszybki. W koledżu trenował futbol, więc nic w tym dziwnego. Zwinny jak gepard i nie do zatrzymania przez nikogo. Durant rutyna, kosz jest dla niego jak ocean (cytat z AI), swoje 30 powinien rzucić. Jason Kidd, który będzie odpowiedzialny za krycie Westbrooka już zawsze będzie mi się kojarzył ze starością. Nie wiadomo jeszcze (nigdy nie wiadomo), czy Dirk Nowitzki zagra, czy nie i nie skupiam się na tym. Wystarczy, że opuścił ostatnich 5 meczów, więc o co tu chodzi. Caron Butler, który notował średnio 18 pkt. w meczach przeciw OKC w tym sezonie, jest kontuzjowany, a to wielki filar drużyny.
Gorąco polecam.
EDIT:
Nowitzki will miss his sixth straight game Thursday against the Thunder.
Dirk rzucał średnio 23,5 pkt. przeciw OKC.

Do góry Bottom