maestro12
Użytkownik
Chciałem się zapytać czy ktoś już miał podobną sytuację że Unibet zablokował konto w celu weryfikacji czy nie jestem aby hazardzistą i nie poświęcam na granie za dużo czasu i gotówki, chore akcję normalnie, poczułem się potraktowany przez Unibet jak ktoś mega uzależniony od hazardu,mimo że głównie w weekend coś obstawiam, i oczywiście mam czekać łaskawie na to co zadecyduje odpowiedni dział zajmujący sie sprawą. W skrócie opowiem od początku o co biega, w weekend postawiłem sobie pare kuponów zacząłem od 130-160 zł i dobiłem do ok 6000 (myśle ładna wygrana nie ma co kusic bo zaraz utopię), odrazu wypłaciłem 3/4 kwoty resztę zostawiłem na małe granie, Zleciłem dwa przelewy przez Trustly na dwa rózne konta ,wpłacałem też przez Trustly bo ogólnie ost miałem akcje że jak wpłaciłem przez Eco to nie pozwolili mi wypłacić przez Trustly, więc teraz świadomy tego że nie wypłacę przez Trustly jak wpierw nie wpłacę tym samym sposobem. Tak tez i zrobiłem , jakież było moje zdziwienie żę wyplata po 6 godz od zlecenia została anulowana ( nie odrazu jak to miało miejsce jak wpłacałem Eco i chciałem wypłacić Trustly) a po 6 godz z info zwrotnym że "anulowali gdyż nie zrobiłem wypłaty w taki sam sposób jak wpłatę""
.Szybko więc wbijam na czat mówię o co chodzi a pani że nie zleciłem na to konto co trzeba , I że powinienem na konto z koncówką 01 wpłacić albo 06 (gdzie konto 06 jest dawno zamknięte a konto 01 mam położoną łapę od komornika bo miałem parę akcji młodzieńczych i teraz kilka mandatów i kar jest, jak wpłace wszystko to wszystko mi przepadnie) I że wolałbym na inne konto też przez Trustly wszystko legal na moje dane ,nie żadne ciocie itp.Pani na czacie jak usłuszała słowo "komornik" z automatu zablokowała mi konto i przekazała do odpowiedniego działu i kazała czekac 5 dni roboczych.Bo muszą sprawdzić czy nie mam problemów z graniem .Taki ładny weekend a początek tygodnia wszystko spier,,,,Miał ktoś podobnie albo słyszał o takich akcjach?