>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Duża Progresja na Auxerre REMISY . RADY MILE WIDZIANE

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Co za bzdura... wynik meczu zależy od tego co się dzieje podczas meczu, a nie od tego czy ostatnio był remis czy nie :|
jezeli ktos chche grac progresja to jest to bardzo wazne gdzyz ostatnio był remis wiec wieksza szansa ze teraz remisu nie bedzie proste jak budowa cepa wez 1zł i podrzucaj i zobacz ze jak wypada orzeł to zazwyczaj pozniej jest reszka ... ale nie musi tylko zazwyczaj tak jest...

alowy 5

alowy

Użytkownik
jezeli ktos chche grac progresja to jest to bardzo wazne gdzyz ostatnio był remis wiec wieksza szansa ze teraz remisu nie bedzie proste jak budowa cepa wez 1zł i podrzucaj i zobacz ze jak wypada orzeł to zazwyczaj pozniej jest reszka ... ale nie musi tylko zazwyczaj tak jest...
hehe... a to dobre... dawno się tak nie uśmiałem...

bludek 367

bludek

Użytkownik
no to się smiej bo jakos remisu dzis nie było
A co napiszesz o tym:

Valenciennes. W ostatnim meczu remis, dzisiaj remis.

Caen. W ostatnim meczu remis 2:2, dzisiaj remis... 2:2.

Arles. W ostatnich dwóch meczach remisy, dzisiaj trzeci remis do kolekcji.

?

Z czterech drużyn, które miały remis w zeszłej kolejce, dzisiaj ponownie zremisowały trzy.

G 46

ghs

Użytkownik
Dawno takich bzdur nie słyszałem.
Ale byłoby ciekawie, gdyby tak było. Można by na przykład oszukiwać przy losowaniu na początku meczu — sędzia rzuca w szatni monetą, np. orła, wychodzi na boisko i podpowiada kapitanowi, żeby wybrał reszkę, bo teraz ma większą szansę (przecież według Kris6891 &quot;zazwyczaj pozniej jest reszka&quot;).

R 3

raskolnikow3

Użytkownik
Może w szkole spałeś na lekcjach, ok nie winię Cię za to, ale jeśli chcesz się wypowiadać na takie tematy to poczytaj jakiś podręcznik od matematyki.
Podpowiem, rozdział nt. rachunku prawdopodobieństwa.
Przydaje się w bukmacherce, chociażby żeby nie strzelać takich głupot jak Ty i nie mieszać w głowach innym.

alowy 5

alowy

Użytkownik
Można by na przykład oszukiwać przy losowaniu na początku meczu — sędzia rzuca w szatni monetą, np. orła, wychodzi na boisko i podpowiada kapitanowi, żeby wybrał reszkę, bo teraz ma większą szansę (przecież według Kris6891 &quot;zazwyczaj pozniej jest reszka&quot;).
???? ???? ???? to było niezłe

bludek 367

bludek

Użytkownik
Dawno takich bzdur nie słyszałem.

Ale byłoby ciekawie, gdyby tak było. Można by na przykład oszukiwać przy losowaniu na początku meczu — sędzia rzuca w szatni monetą, np. orła, wychodzi na boisko i podpowiada kapitanowi, żeby wybrał reszkę, bo teraz ma większą szansę (przecież według Kris6891 &quot;zazwyczaj pozniej jest reszka&quot;).
Kombinując dalej tym światłym tokiem myślenia - ostatni trening przed ważnym meczem wszyscy walą w trybuny, a w czasie meczu co strzał to gol ;) .

I mam nadzieje, że to wystarczy, żeby autor tej tezy zrozumiał gdzie tkwi błąd.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Sprawiedliwy wynik z oszukanej monety
Jeśli nie mamy pewności czy moneta której używamy jest sprawiedliwa (czy prawdopodobieństwo orła jest takie samo jak reszki), istnieje zaskakująco prosta metoda na uzyskanie sprawiedliwego wyniku. Wygląda ona następująco:
Rzucamy dwukrotnie monetą
Jeśli wypadło dwa razy to samo, zaczynamy od początku, zapominając o tych rzutach
Jeśli wypadły dwa różne wyniki, używamy pierwszego z nich, zapominając o drugim
Łatwo obliczyć że uzyskanie pary orzeł-reszka jest zawsze równie prawdopodobne jak uzyskanie pary reszka-orzeł, gdyż moneta nie zmienia swoich prawdopodobieństw pomiędzy rzutami. Należy jednak pamiętać że ta metoda wymaga rzucania zawsze parami – użycie części jednej pary i części drugiej zniszczy uzyskaną sprawiedliwość.

czyli mamy szanse 50/50

N 7

norek22

Użytkownik
Witam wszystkich,jestem praktycznie nowy na forum ale siedze juz troche w typowaniu...
Ale nie remisów.
Aczkolwiek żabojad, którego sobie wybrałeś, w momencie dokonywania wyboru był w 10-ce najlepszych remisowców, to jednak byli lepsi.
Do czego zmierzam.
Przede wszystkim do tego, że nie wybrałeś NAJLEPSZEGO zespołu, co już nakazuje zadać pytanie: dlaczego żabojad?
I to ten, a nie Monaco - zespół o identycznych predyspozycjach remisowych w tym sezonie?
Dlaczego pominąłeś Freamude - niekwestionowanego króla podziału punktów, dlaczego nie zauważyłeś szwajcara o nazwie THUN - zespół z lepszymi statami, które potwierdził w rundzie wiosennej - 2/3 remisy a w jedynym spudłowanym gol w 90 -tej minucie, więc na dobrą sprawę do uratowania dzięki BF i kontrze. No i zespół z kursami typu 3.80 na Pinnacle. Przy 3.05 Francuza.....
Skąd zatem ten wybór i dlaczego nie dywersyfikujesz ryzyka, tylko idziesz all-in?
A masz czym, masz. Dwa wymienione przez mnie zespoły to aktualnie 63 i 61 procent remisów. Gdybyś zrobił z żaby i nich progresywną trójeczkę to już miałbyś kilka tysięcy w kieszeni. A tak masz powoli ciepło. I to w innej części spodni niż kieszeń....

F 67

fish1991

Użytkownik
Ale nie remisów.
Aczkolwiek żabojad, którego sobie wybrałeś, w momencie dokonywania wyboru był w 10-ce najlepszych remisowców, to jednak byli lepsi.
Do czego zmierzam.
Przede wszystkim do tego, że nie wybrałeś NAJLEPSZEGO zespołu, co już nakazuje zadać pytanie: dlaczego żabojad?
I to ten, a nie Monaco - zespół o identycznych predyspozycjach remisowych w tym sezonie?
Dlaczego pominąłeś Freamude - niekwestionowanego króla podziału punktów, dlaczego nie zauważyłeś szwajcara o nazwie THUN - zespół z lepszymi statami, które potwierdził w rundzie wiosennej - 2/3 remisy a w jedynym spudłowanym gol w 90 -tej minucie, więc na dobrą sprawę do uratowania dzięki BF i kontrze. No i zespół z kursami typu 3.80 na Pinnacle. Przy 3.05 Francuza.....
Skąd zatem ten wybór i dlaczego nie dywersyfikujesz ryzyka, tylko idziesz all-in?
A masz czym, masz. Dwa wymienione przez mnie zespoły to aktualnie 63 i 61 procent remisów. Gdybyś zrobił z żaby i nich progresywną trójeczkę to już miałbyś kilka tysięcy w kieszeni. A tak masz powoli ciepło. I to w innej części spodni niż kieszeń....
Witojcie,dobrze ze przez ostatnie dwa mecze Auxerre nie zagralem na nich ale mam zamiar to zrobic teraz. Jak wiem Auxerre od dwoch meczy nie zremisowalo co jest juz duzo jak dla nich wiec jest duza szansa ze bedzie teraz remis bo graja na wyjezdzie ,co prawda Freamude i Thun zremisoali ostatnio ale bedą teraz mieli mecze na wyjezdzie (oprocz Thun) i tak jak powiedzial norek te druzyna bardzo czesto remisuja ,zdarzalo im sie czasem po 4 mecze pod rząd remisować a jak juz wczesniej napisalem auxerre nie zremisowalo od 2 spotkan. Mam patent na zagranie tu systemu 3 remisów &#39;2 z 3&#39; stawka 50 na kazde zdarzenie czyli 150 zl.

V 256

vernix

Użytkownik
Ja pamiętam swego czasu Racing Santander i ich 2-3 remisy w całym sezonie. Wtedy to niektórzy popłynęli na progresji.

Do góry Bottom