>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Duża Progresja na Auxerre REMISY . RADY MILE WIDZIANE

F 67

fish1991

Użytkownik
Witam wszystkich,jestem praktycznie nowy na forum ale siedze juz troche w typowaniu... Mam zamiar zagrać progresje na remisy w kazdym kolejnym meczu na Auxerre. Drużyna ta na 24 dotychczasowe mecze zremisowała 14 razy w czym 3 remisy pod rząd i 5 remisów pod rząd .Największy ciąg &quot;bez remisu&quot; pod rząd jest to 4 mecze (5 mecz to remis). Moja kwota na ta progresje wynosi 8.000 PLN. Chce zacząć od 250 zł,potem regulanie 500,1000,2000 i ostatni stopien 4000 zł. Myśle ze 5 stopniowy proces jest bardzo prawdopodobny... Czekam na rady,opinie .
PS. Chce zacząc od tego weekendu w meczu z Bordeaux na wyjeżdzie,ostatni mecz remis. ???? ???? ???? ????

M 14

marcelinho18

Użytkownik
A nie za bogato chcesz zacząć? Dojedziesz max do 5 poziomu i co? To chyba troche za mało jak na gre remisami. z budżetem 8000 możesz zacząć nawet od 20 czy 30 zł. zyski mniejsze ale o ile bezpiczniej dla Twoich pieniędzy. Ja osobiście w życiu bym sie czegoś takiego nie podjął.

F 67

fish1991

Użytkownik
wiem o tym że jest to gra na bogato ale zaj*****ie przemawiaja do mnei statystyki ,tak duża licza remisów... musiałbym mieć naprawde dużego pecha a w 5 stopniach nie padl choć jeden remis.

S 9

sebek2301

Użytkownik
wg mnie masz racje, auxerre bedzie czesto teraz remisowac, i zbierac punkcik do punkcika, jednakze nie popieram ustawiania progresji tylko na 5 poziomów, wg minimum na 8
Moze pomysl nad takimi stawkami
50-100-200-400-800-1600-3200

F 67

fish1991

Użytkownik
hmm... mam jeszcze caly dzisiejszy dzien i jutrzejszy na rozważenie tego ???? myślałem jeszcze nad rozłożeniem progresji na dwie druzyny (Bolton) automatycznie dzieląc równo stawke na te dwie drużyny.Bolton nie zremisowal od 5 meczy. Co o tym myslicie ?

stachu88 1K

stachu88

Użytkownik
W II lidze włoskiej poda w miarę dużo remisów. Nie wiem czy ta liga Ci odpowiada, ale np Modena zremisowała 13 na 27 meczy do tej pory, a kilka drużyn ma po 11-12 remisów, a 20 spośród 22 drużyn notowało remis przynajmniej raz na ostatnie pięć spotkań. Tak jak Sebek uważam, że powinieneś mieć przynajmniej 8 progów w tej progresji.

alowy 5

alowy

Użytkownik
Kolego zadaj sobie pytanie czy będziesz w stanie przy 4 poziomie postawić te 4k na remis???

F 67

fish1991

Użytkownik
dla jasności przy 4 poziomie mamy 2 kafle,bede w stanie bo skoro juz sie decyduje na progresje to gram systematycznie do końca aby był rezultat, zreszta nie pisze tu aby rozmawiac o moich finansach tylko licze na dobre rady .moze macie jakies ciekawe typy na progresywne remisy ,czekam na propozycje ktore z checia rozwaze i bede bardzo wdzieczny

alowy 5

alowy

Użytkownik
dla jasności przy 4 poziomie mamy 2 kafle,bede w stanie bo skoro juz sie decyduje na progresje to gram systematycznie do końca aby był rezultat, zreszta nie pisze tu aby rozmawiac o moich finansach tylko licze na dobre rady .moze macie jakies ciekawe typy na progresywne remisy ,czekam na propozycje ktore z checia rozwaze i bede bardzo wdzieczny
Faktycznie, źle napisałem. Chodziło mi o 5 poziom. Jeśli chcesz radę to moe tylko napisać że ten sposób gry przerabiałem (oczywiście na mniejszych stawkach bo takiego kapitału nie mam) i nie zarobiłem na nim. Mam tylko pytanie: czy zamierzasz grać to do pierwszej wygranej żeby być do przodu te 250zł, czy jak już wygrasz to znowu wracasz na pierwszy poziom?

F 67

fish1991

Użytkownik
powiem Ci ze nie wiem ,narazie jestem skupiony na 1 progresji ,jak wyjde na plus wtedy bede myslal dalej ,zobacze jak beda sie miały moje nerwy ????

wincent 150

wincent

Użytkownik
Witam wszystkich,jestem praktycznie nowy na forum ale siedze juz troche w typowaniu... Mam zamiar zagrać progresje na remisy w kazdym kolejnym meczu na Auxerre. Drużyna ta na 24 dotychczasowe mecze zremisowała 14 razy w czym 3 remisy pod rząd i 5 remisów pod rząd .Największy ciąg &quot;bez remisu&quot; pod rząd jest to 4 mecze (5 mecz to remis). Moja kwota na ta progresje wynosi 8.000 PLN. Chce zacząć od 250 zł,potem regulanie 500,1000,2000 i ostatni stopien 4000 zł. Myśle ze 5 stopniowy proces jest bardzo prawdopodobny... Czekam na rady,opinie .
Jedyny plus jest taki że w wieku 19 lat się wyleczysz z grania po takiej wtopie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Auxerre ostatnio zremisował jak chcesz to grac lepiej poczekaj jak przegra lub wygra wieksza szansa pozniej ze bedzie remis bo remisy po remise nie czesto sie zdarza

wincent 150

wincent

Użytkownik
jak chcesz to grac lepiej poczekaj jak przegra lub wygra wieksza szansa pozniej ze bedzie remis
Co za bzdura... wynik meczu zależy od tego co się dzieje podczas meczu, a nie od tego czy ostatnio był remis czy nie :|

F 67

fish1991

Użytkownik
o ale statystyi też dużo daja ,jeśli ta drużyna wiele razy remisuje w tym sezonie myśle ze jest bardzo duże prawdopodobieństwo ,no ale mimo wszystko nie zagram tego chyba,rzeczywiści za duże ryzyko,statystyki statystykami ale los bywa wredny i okrutny

S 0

snajper007

Użytkownik
Gra tylko na 5 poziomów świadczy o tym że nie jesteś doświadczonym graczem, podniecasz się myślą zarobienia dużej kasy ale prawdziwi gracze progresje grają od przynajmniej dwa razy wiekszej ilości poziomów.Weź też pod uwage fakt że Jeleń wrócił do gry a z nim Auxerre jest dużo groźniejsze i strzela więcej bramek.

Do góry Bottom