W ogóle nie rozumiem jak można na Rosję 1.10 dać. Przecież sam Emil i Grisza nie wygrają z czwórką duńską i szwedzką ????Szwedzi czy Duńczycy bo chyba między nimi rozegra się walka o 1 miejsce??
Rosja mimo wszystko zostaje z tylu. Szkoda że nie ma Artioma wtedy by było jeszcze ciekawiej i bardziej wyrównanie.
Ile pkt Lebiediew i spółka zabiorą innym??
Też mi się tak wydaje. Jednak bardzo ciężko jednoznacznie powiedzieć skoro po stronie duńczyków są tak nieobliczalni zawodnicy jak Madsen, Bjerre, M.J.J czy Iversen. Szwecja w STS. 1.85Myśle że awans Szwedów
Gdyby tak było... ale Artek z wakacji Dubaju raczej wątpię, żeby chciał się dogadywać. Nie 1. i nie ost. raz zapewne, choć wiadomo, co zdecyduje... ($)Wierzę w to że rosjanie muszą się dogadać z Artiomem
Raczej nie wygrają ani ci barażu, ani ci h2h...Po cichu liczę, że baraż wygrają Szwedzi. Łotwa i USA na pewno będą mocno odstawać, ale dla tych teamów trzecie miejsce będzie czymś wielkim i motywacji z pewnością im nie zabraknie. W tej parze liczę na Amerykanów, bo chcę, żeby żużel w tym rejonie świata nie upadł i być może naiwnie, liczę, że mini-sukces w DPŚ w tym pomoże
Bez obrazy, ale Szwedzi barażu nie wygrają z prostej przyczyny - są w finale.Ogólnie świetne zawody dzięki którym jeszcze bardziej nie mogę się doczekać głównej fazy w Lesznie. Baraż chyba wezmą Australijczycy, chociaż oni też byli cwani w półfinale i się przejechali. Po cichu liczę, że baraż wygrają Szwedzi. Łotwa i USA na pewno będą mocno odstawać, ale dla tych teamów trzecie miejsce będzie czymś wielkim i motywacji z pewnością im nie zabraknie. W tej parze liczę na Amerykanów, bo chcę, żeby żużel w tym rejonie świata nie upadł i być może naiwnie, liczę, że mini-sukces w DPŚ w tym pomoże
Myślałem o <s>Brytyjczykach</s> edit - Rosjanach, a napisałem o Szwedach. Zwykła pomyłka. Nie musisz od razu mnie atakować tekstami, że od kilku dni się interesuje żużlem. Bo w speedwayu siedzę od 2001 roku, ale to nic. "Łotysze przy odrobinie szczęścia, lepszej postawie Podżuksa i Bogdanowa, wcale nie muszą odstawać od Rosji i Australii w tym barażu" - z tym zdaniem też nie się nie zgadzam, ale nie piszę, że siedzisz w żużlu od paru dni. Przecież napisałem, że po cichu i trochę naiwnie liczę na USA. Nie napisałem, że stawiam na nich kasę przeciwko Łotwie. Życzę im uciułania trochę punktów na gościach typu Kostygow. Wyluzuj trochę. Napisałem kilka swoich uwag, z jedną pomyłką, a Ty już się sadzisz. Ale mnie to nie zraża, niedługo nasmaruje kilka typów na najbliższy event SWC.Bez obrazy, ale Szwedzi barażu nie wygrają z prostej przyczyny - są w finale.
A jeśli Ty chcesz zestawiać Łotyszy i Amerykanów na torze w Polsce, to chyba od kilku dni interesujesz się żużlem. Na torze brytyjskim to może Amerykańce uciułaliby kilka punktów, ale w Polsce to przecież oni nie będą mieli na czym jechać. Łotysze przy odrobinie szczęścia, lepszej postawie Podżuksa i Bogdanowa, wcale nie muszą odstawać od Rosji i Australii w tym barażu, a jeśli Amerykanie zrobią 5pkt to będzie ich sukces. Przy czym mówię o punktach zdobytych na torze, a nie po wykluczeniach, taśmach, defektach i innych cudach.
A miałeś napisać o Polakach? :grin:Myślałem o Brytyjczykach a napisałem o Szwedach.