Co ty za pierdzieluchy mi tu wciskasz, skoro w barażu Davey Watt zdobył... 1 punkt.Za rewelacyjnie spisujące się w ostatnim czasie Dejwiego Watta pojedzie Dackota North.
:grin::grin::grin:Co ty za pierdzieluchy mi tu wciskasz, skoro w barażu Davey Watt zdobył... 1 punkt.
Darcy Ward zdobył 14, Troy Batchelor 12, a Jason Doyle 7.
Wszystko fajnie tylko pamiętaj, że w Milenium liczą też punkty z jokera. A Hancock bankowo dzisiaj pojedzie z podwójnej rezerwy. Ward raczej nie, bo ciężko mi uwierzyć, że Australia będzie dzisiaj tracić 6 punktów do WB.Nie mam kompletnie przekonania do tego tripla, zwłaszcza do tej pierwszej pary ale kursy po prostu zmuszają do grania (zobaczcie co daje na te pary Betsson). Ward w WZB po lepszym kursie (liczą 5 biegów) niż w betssonie.
Jednak Australijczyk będzie miał łatwiejsze biegi niż Jankes. Z kolei po Troyu spodziewam się dziś bardzo dobrej jazdy. Postawa Lebiediewa to zagadka, podobnie jak przygotowanie toru w Pradze ale po takim kursie spróbuje.
w barażu 1 pkt ????? Pewnie coś wieCo ty za pierdzieluchy mi tu wciskasz, skoro w barażu Davey Watt zdobył... 1 punkt.
Darcy Ward zdobył 14, Troy Batchelor 12, a Jason Doyle 7.
Na SF był wywiad z Andrzejem,który przyznał że po ostatnim serwisie jego sprzęt jedzie słabiej: http://www.sportowefakty.pl/zuzel/370991/w-przyszlosci-bedziemy-walczyc-o-medale-rozmowa-z-andrzejem-lebiediewem-reprezenCo do Lebiediewa to ciekawi mnie jego postawa dzisiaj, ostatnio w Częstochowie wyglądał tragicznie - praktycznie bez wygranych startów a nawet jeżeli się taki zdarzył to pozycję tracił na pierwszym łuku. Jeżeli tor będzie jak na praskim GP (nudno twardo sucho) to będzie on zbliżony do tego co widzieliśmy w Częstochowie. Jakoś nie widzę nikogo z ekipy WB, oprócz Taia, kto by miał powalczyć z Australią w takich warunkach. Darky i Troy powinni załatwić sprawę.
To myślę że warto się zainteresować zakładem z bet365Na SF był wywiad z Andrzejem,który przyznał że po ostatnim serwisie jego sprzęt jedzie słabiej: http://www.sportowefakty.pl/zuzel/370991/w-przyszlosci-bedziemy-walczyc-o-medale-rozmowa-z-andrzejem-lebiediewem-reprezen
Wszystko ładnie pięknie, tylko że Betsson nie uwzględnia jokerów, punkty z jokera liczy normalnie a więc 3-2-1-0. Nie wprowadzaj więc ludzi w błąd.Hancock dzisiaj 6 startow w tym Joker więc pewnie ok 16-18pkt przywiezie. Batchelor dzisiaj 5 startów i ok 11-13pkt pewnie.
Ja sądzę że Raduli chodziło o to że Greg będzie miał 6 startów w tym ten 6 start jako Joker, a patrząc na 2 półfinał jest on w stanie nawet te 16-18 punktów przywieźć jak się spręży, oczywiście licząc 3-2-1-0 ???? Tam wygrał 3 biegi a uzbierał 13 punkty (nie licząc jokera), a tu?, tu nie ma Duńczyków ????Wszystko ładnie pięknie, tylko że Betsson nie uwzględnia jokerów, punkty z jokera liczy normalnie a więc 3-2-1-0. Nie wprowadzaj więc ludzi w błąd.
Kolego nie denerwuj się bo Ci żyłka pierdząca pęknie. A czy w 6 starach nie jest w stanie zdobyć tych 16pkt?! Wiem że nie liczone sa pkt z Jokera ale napisałem informacyjnie że będzie miał taki start bo jak ktoś zagra dodatnie handi na USA to może ta informacja mu sie przydać.Wszystko ładnie pięknie, tylko że Betsson nie uwzględnia jokerów, punkty z jokera liczy normalnie a więc 3-2-1-0. Nie wprowadzaj więc ludzi w błąd.