malyenter1
Użytkownik
Taki z niego doktor matematyki i zawodowy typer jak z koziej dupy futerał na skrzypce.
Zakłady stawiam w punktach naziemnych Brytyjskich bukmacherów oraz oczywiście u bukmacherów internetowych na tym rynku, jednak często z uwagi na indywidualne limity stawkowania po prostu jestem zmuszony jeździć po punktach.cytat z dnia 20 marca 2020 16:58 przez przestrzalninja
ja mam. gdzie grasz? polscy/zagraniczni? jesli tu i tu to jakie proporcje?
czy grasz jedna dyscypline sportu czy wiecej? jesli wiecej niz jedna to jakie proporcje?
grasz na zywo czy pre? jesli tu i tu to jakie proporocje?
bylo jego imie i nazwisko w reportażu... wystarczy wpisac w google...cytat z dnia 20 marca 2020 19:16 przez malyenter1Taki z niego doktor matematyki i zawodowy typer jak z koziej dupy futerał na skrzypce.
W innym temacie pisałem, że zapewne ten człowiek mówi mniej niż może mówić. Mówi tyle ile chce powiedzieć. A na chłopski tylko rozum...: skoro nie zna się na sporcie a matematykę wykorzystuje do zakładów jedynie śladowo, to ma sobie po prostu takiego farta wygrywa i idzie o miliony na noże z bukami niekumaty żuczek. Tak?cytat z dnia 21 marca 2020 09:56 przez przestrzalninja
bylo jego imie i nazwisko w reportażu... wystarczy wpisac w google...
Dr inż. Marcin Krzywkowski
(...)
cytat z dnia 20 marca 2020 19:16 przez malyenter1Taki z niego doktor matematyki i zawodowy typer jak z koziej dupy futerał na skrzypce.
Dokładnie.cytat z dnia 20 marca 2020 19:23 przez hagi84Nie trzeba sie znac wogole na sporcie by zarabiac na nim duze pieniadze
A odpowiedz na pytanie skąd ten twój matematyk będzie wiedział że będą spadki , a nie wzrosty? Zagra typ po 2,2 , a ktoś przeciwstawny za dużo większą kasę i wtedy kurs rośnie na 2,65 i nawet z podatkiem jest 2, 332 . I wtedy kto wygrał więcej geniuszu matematyki?cytat z dnia 21 marca 2020 23:06 przez tyrion77+
Żeby nie było , że się uczepiłem i tak czysto niemerytorycznie :
pokaże Wam 2 sposoby gry dokłdnie tych samych zdarzeń ...
typ numer 1 : gra świerzo po ukazaniu sie typu u bukmacherów bez podatku , łapie value ...ale nie jest mistrzem wiedzy tylko zna sie na matmie (to skąd wie co będzie spadać pozostawcie moejej tajemnicy - tj jest 20 stron na ten temat ale tu nieznanych 90% uzytkowników )) - nie ma nawet działu do ston typiu mega mega mega amatorska oddsportal ))
efekt
10 takich samych zdarzeń , ale przed spadkami nieznający się na sporcie mądry , kumaty matematyk gra po 2,20
10 dokładnie takich samych zdarzeń - supertyper z forum gra w dozwolonych polskich bukach ale 50 minut później po spadkach i z podatkiem po 1,80 średnio i z ...podatkiem - czyli w zaokrągleniu po 1,60
efekt :
tępy sportowo, aczkolwiek błyskotliwy matematycznie typ ma z tego (założenie : 1 typ =1j ) +22j
znawca z sts ma +16j
teraz przychodzi niestety jak u każdego gorszy okres i notujemy 10 porażek .....(zdarza się )
matematyk , ni huhu nic nie kuma ze sportu ale ma +2j
znawca ma -4 ....ale zawsze może sie pochwalic przed kolegami , ...że w sumie zaje.... jest
Jesli teraz ktoś przemnoży te jednostki przez ...cokolwiek ...ma odpowiedź na pytanie
"No jak gra ekstraklasę to nie wierzę żeby był do przodu" ))
"małyenter " - to juz nie z Ciebie cytat - ale to świadczy o poziomie piszących !!!!!!
a co za różnica co kto gra ??? ważne jest jak gra i nic poza tym !!!!
musiałem napisac tą tępą interpretację ...bo chyba inaczej się nie dało )))
https://www.betexplorer.com/soccer/europe/champions-league-women/breidablik-w-paris-sg-w/Y9zxwKy0/#btscytat z dnia 22 marca 2020 10:25 przez malyenter1
A odpowiedz na pytanie skąd ten twój matematyk będzie wiedział że będą spadki , a nie wzrosty? Zagra typ po 2,2 , a ktoś przeciwstawny za dużo większą kasę i wtedy kurs rośnie na 2,65 i nawet z podatkiem jest 2, 332 . I wtedy kto wygrał więcej geniuszu matematyki?
A i jeszcze jedno odnośnie wyrażeń typu " debil" .
Trochę powściągliwości ! A poza tym dużo wygranych życzę . Pozdrawiam i życzę miłych przygód z bukmacherką .
Który buk się przeniósł z Curacao na Maltę?cytat z dnia 23 marca 2020 16:04 przez przestrzalninja
ps3 widzialem ze 2 zawodowych typerow wykluczylo mojego buka, ciekawe ile osob wie, ze nie ma juz licencji z curcao...tylko z malty i takie tam...