cytat z dnia 5 kwietnia 2020 11:39 przez przestrzalninjatyrion77 dostal bana za lamanie regulaminu. nie, ja go nie zglosilem, ale na poprzedniej stronie waldi pisal za co beda lecialy bany... wiec to bylo do przewidzenia, ze za obrazanie innych - a to raczej robil - dostanie bana tymczasowego. nie wiem czy jest hedonistą czy ma biasy jak korwin. nie wiem na ile czasu dostaje sie takiego bana, ale ostatnio pojawil sie uzytkownik rondani po ktoryms banie z kolei... wiec jest szansa, ze jednak odpowie na moje pytania
chyba ze nie bedzie chcialo mu sie tutaj juz wchodzic, bo to tez jest prawdopodobne
a moze ktokolwiek inny odpowie na moje pytania?
malyenter widze pewien schemat dzialania w twoich wpisach. siedzisz cicho dopóki komuś sie noga nie powinie a potem jak ktos jednak ma racje - uzytkownik ksawery iksinski - to dalej siedzisz cicho...
jest takie powiedzenie "Wszyscy wiedzą, że czegoś
nie da się zrobić, aż znajdzie się taki jeden, który
nie wie, że się
nie da, i on to robi."
uzytkownik valueanalyst napisal, dlaczego wydluzyl okres grania... sam zreszta napisales, ze to dobry pomysl w obecnej sytuacji...
nie wiem czy jestes trollem czy probujesz sie w ten sposob dowartosciowac. czasem wspominasz o jakiejs swojej genialnej progresjii na
nhl... jest tak genialna, ze nie moze ujrzec swiatla dziennego?
nie, nie sledze innych uzytkownikow, chociaz niektorym tak sie pewnie wydaje... wiecie co to mnemotechnika? w natloku informacji mimowolnie zapamietujemy rzeczy, ktore sie wyrozniaja na tle innych. tak dziala ludzki mozg, nawet moj i tyle.
prosze moderacji o nie zamykanie tematu, bo sa tutaj osoby, ktore jednak chca sie czegos nauczyc i wyciagaja wnioski z tego co ktos pisze nawet jak w oczach niektorych wydaje sie to bezsensu.
edit; tyrion pisal cos o koniu i jakies porownania dziwne dawal, wiec do przewidzenia byl ban... posta juz nie ma. to bylo latwiejsze do przewidzenia niz przewidywanie wynikow meczow xd
edit; a i tak hitem jest to, ze jeden uzytkownik co sie tutaj wypowiadal udowodnil czarno na bialym, ze jest zawodowym typerem to nikt mu nie zadaje pytan. a jedyna osoba co mu zadawala pytania uznala, ze nie podaje tutaj typow, wiec sie nie da sprawdzic jego statystyk... widocznie kazdy zyje w swojej 'bance informacyjnej'.
ja nie zadaje mu pytan, bo te droge znam i dla mnie jest oczywista. chcialbym inne poznac i tyle.