>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Droga do Mistrzostwa

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Oj szkoda wczorajszego finału, było tak pięknie ale wyszło doświadczenie Taylora.. Ale w sobotę już ruszają MŚ federacji BDO i na pierwszą rundę już szykuje się kilka ciekawych betów...

A na dziś dwa kupony

Chelsea - QPR ▶Chelsea -1.5 1.58⛔
Newcastle - Everton ▶Over 2.5 1.78✅

▶AKO:2.81 Unibet 5/10⛔5j

Simone Bolelli - Łukasz Kubot ▶Kubot 1.60⛔
Victor Troicki - Lukas Lacko ▶Lacko +1.5 1.51✅

▶AKO:2.42 Betsafe 5/10⛔5j

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Richard Gasquet - Lukas Lacko ▶Lacko 3.50 Betsafe 4/10⛔4j

Znowu próbujemy tenisa, stawka spokojna ew. będę jeszcze próbował coś na live chwycić w stronę Lacko. Wczoraj Gasquet wyglądał średnio, Zemlja powinien z nim spokojnie wygrać jednak zabrakło doświadczenia Słoweńcowi.

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel

Przeglądając pare dni temu ofertę na piątkowe mecze PlusLigi, po raz kolejny w oczy rzucił mi się kurs na Jastrzębski, bo kurs jaki daje Betsafe 4.65 to jakaś kpina. O ile przy zwycięstwie gości można postawić mały znak zapytania to przy +2.5 na ekipę Bernardiego po kursie 1.41 biorę w ciemno do dubla z Resovią.

Ostatnio mało śledziłem naszą rodzimą ligę ale jeśli jest okazja starałem się oglądać mecze które są w tv. Po pierwsze trzeba zaznaczyć że obie ekipy grały tydzień temu ze sobą w ramach PP i w tym meczu w Bełchatowie górą byli przyjezdni wygrywając 3:2. Po drugie goście mają serię 7 zwycięstw w lidze min. z Resovią, w wyniku zwyżki formy Jastrzębianie znaleźli się na chyba wymarzonym 3 miejscu ze stratą 3 pkt do ZAKSY. W zespole coraz lepiej wygląda Tischer i widać że potrzebował czasu aby dobrze wkomponować się do drużyny. Jeśli chodzi o Skrę to ogólnie oglądając ich pare razy, nie śledząc dokładnie rozgrywek w oczy rzuciło mi się mnóstwo niedokładności. Czy to słaba forma czy rotacje w składzie? Ciężko powiedzieć, ale potencjałem dysponują bardzo dużym ale Nawrocki nie potrafi tego chyba dobrze poukładać. Z tego co wyczytałem na stronie Skry do treningów na całego powrócili Winiarski i Atanasijevic ale nie oznacza to ich powrót na boisko. Jeśli te informacje się potwierdzą nie wyobrażam sobie wygranej 3:0 z będącym na fali Jastrzębskim. Szczególnie brak Winiarskiego po raz kolejny osłabi przyjęcie bo Cupkovic z moich obserwacji to się do takiej ekipy jak Skra nie nadaje. Dodatkowo Wlazły który co chwilę zmienia pozycję i już chyba sam nie wie gdzie ma grać też nie daje tego drużynie co potrafi.

Ogólnie szykuje się bardzo dobry mecz, ale wynik 3:0 dla Bełchatowa w moim odczuciu nie wchodzi w grę. Jedyny minus w słaba ławka JSW, ale chyba chłopaki wiedzą o co grają ewentualne zwycięstwo może dać im spokojne miejsce w pierwszej trójce. Jak dla mnie duże value od buków na to spotkanie.

Typy:
▶Jastrzębski 4.65 ✅
▶Jastrzębski +1.5 2.30 ✅
▶Jastrzębski +2.5 1.41 ✅

Asseco Resovia - Delecta Bydgoszcz ▶ Resovia 1.30✅
Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel ▶JSW +2.5 1.41✅

▶AKO:1.83 Betsafe 9/10✅7,47j

Jeśli tenis to tylko jednak live... spróbujmy troszkę mocniej kosza...

Maccabi Tel Aviv - Caja Laboral ▶ Caja +5.5 1.91✅
Brose Baskets - Real Madryt ▶Real 1.20✅

▶AKO:2.29 Unibet 8/10✅10,32

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik

Po wielkich emocjach na MŚ federacji PDC czas na MŚ innej federacji BDO. Na I rundę wybrałem same &quot;peffki&quot; i złożyłem niezłe AKO..

Tony O&#39;Shea - John Walton​

Tony jest ubiegłorocznym finalistą tych mistrzostw. W 2012 roku odniósł kilka ważnych sukcesów, min. był to finał World Masters gdzie między sobą rywalizują najlepsi gracze federacji BDO. Oprócz tego wygrał Dutch Open, Polish Open oraz był w finale Wels Open, dość pokaźny dorobek mógł poprawić w Grand Slam, ale los skojarzył go z bardzo mocnymi graczami konkurencyjnej federacji PDC. W fazie grupowej pokonał mistrza Świata Adriana Lewisa, oraz przegrał z Garym Andersonem oraz Johnem Partem (oba mecze 4:5). Niedawno zaliczył dwa ćwierćfinały w dość mocno obsadzonych turniejach. Jego rywalem będzie już mający za sobą lata świetności John Walton. Jest to mistrz świata z 2001 roku, w zeszłym roku odpadł już w 1 rundzie. Przez cały sezon udało mu się tylko raz dojść do 1/4 w British Open, reszta jego występów to fatalne porażki w I rundach ew. II. Obaj zawodnicy spotkali się już 10 razy (7-3 dla O’Shea). Ostatni raz w maju tego roku i wtedy lepszy okazał się Tony wygrywając pewnie 4:1.
Podsumowując nie wyobrażam sobie żeby Tony nie wykorzystał takiego losowania. Ma za sobą dobry sezon a jego rywal fatalny, kurs słabiutki ale do jakiegoś AKO pasuje idealnie.

▶O’Shea 1.33 Unibet✅
▶O’Shea -1.5 1.66 Bet365✅

Martin Atkins – Jason Cullen​

W I rundzie doświadczony już Atkins stanie do walki z anonimowym 24-letnim Irlandczykiem. Obu Panów dzieli przepaść jeśli chodzi o doświadczenie jak i wyniki. Atkins to zeszłoroczny ćwierćfinalista tych mistrzostw. W 2012r. niezłe wyniki min. wygrana w British Open czy finał w Czech Open. Ogólnie ten sezon można zaliczyć do udanych. Nie ma się co rozpisywać nie wyobrażam sobie aby anonimowy Irlandczyk mógł pokonać zawodnika na przyzwoitym poziomie. Jeśli chodzi o wyniki Cullena to w każdym z ważnych turniejów odpadał w kwalifikacjach, ogólnie odnotowano tylko 3 razy jego udział w imprezach rankingowych. Kolejny typ do AKO na I rundę.
▶Atkins 1.40 Betsafe⛔
▶Atkins -1.5 1.90 Bet365
⛔

Wesley Harms – Rune David​

Kolejny typ na podbitkę. 27 w rankingu Holender powalczy o awans z nienotowanym w rankingu Norwegiem który drugi raz próbuje swoich sił w tym sporcie. W 2012 roku, zaliczył niezły występ w World Masters bo doszedł aż do 1/8. Jeśli chodzi o Holendra to jest to gracz na bardzo przyzwoitym, w tym sezonie prezentuje dobry światowy poziom i jego celem docelowym są pewnie te mistrzostwa. 2012 dla Harmsa to min, wygrane French, England i Swiss Open. Półfinał World Masters oraz niezły występ w Grand Slam gdzie awansowałz grupy przegrywając w 1/8 z samym Barneyem. Kolejny typ który nie może nie wejść, przegrana Harmsa który tutaj może zamieszać w czołówce nie powinien przegrać pierwszej rundy z takim anonimowym graczem.

▶Harms 1.25 Bet365✅
▶Harms -1.5 1.57 Bet365
✅

Martin Adams – Jimmy Hendricks

Kolejny „pewniak” pierwszej rundy. Martin Adams trzy razy zostawał Mistrzem Świata 2007, 2010, 2011. I może lata świetności gdzie wygrywał turniej za turniejem ma już za sobą to nie wyobrażam sobie aby nie szykował się na MŚ, szczególnie że jego wiek (56lat) niedługo zmusi go do zakończenia barwnej kariery. Jeśli chodzi o miniony rok to w kratkę przeplatał dobre występy z tymi w których odpadał już przed 1/4 . Fakt że od paru lat formę ma zniżkową ale nie wyobrażam sobie aby trzy-krotny Mistrz Świata odpadł w I rundzie. Szczególnie iż za rywala ma Hendricksa 18 latka z Holandii który dopiero zaczyna wchodzić w ten sport i chyba samym stresem że gra z Adamsem, że w telewizji powinien ten mecz przegrać. A taki stary wyjadacz jak Anglik spokojnie to wykorzysta. Jimmy w tym roku brał udział w bardzo wielu turniejach, największy sukces to chyba wygrana w Lithuania Open – ale ranga turnieju nie daje wielkiej chwały. Kolejny kurs do AKO, Adams odpada w I rundzie? Bez przesady…

▶Adams 1.33 Bet 365⛔
▶Adams -1.5 1.66 Bet365
⛔

Stephen Bunting – James Wilson​

Kurs bardzo ciekawy jak na I rundę dla turniejowej „jedynki”. Na początku pare słów o Wilsonie. Solidny gracz ma za sobą udany sezon. Wygrał 4 turnieje jednak tak samo jak wyżej nie były to dobrze punktowane i dobrze obstawione zawody. Ale 1/4 w World Masters pokazuje że nie jest to chłopak do bicia. Tyle o Wilsonie teraz czas na Buntinga który ma za sobą wspaniały sezon. Wygrana World Masters oraz Zuiderduin Masters świadczy o tym że to on jest pierwszym kandydatem do mistrzostwa. Oprócz tego w L96 UK Open przegrał tylko 3:4 z Jamesem Wadem czyli czołówką PDC. Ogólnie wygrał parę turniejów i jest na fali. Kurs dość mnie zaskoczył ale w obliczu solidnego sezonu Wilsona jest to bardzo ciekawa opcja do AKO na I rundę.
▶Bunting 1.40 Bet 365✅
▶Bunting -1.5 1.90
⛔

Tony O&#39;Shea - John Walton ▶O&#39;Shea 1.33✅
Martin Atkins – Jason Cullen▶Atkins 1.38⛔
Wesley Harms – Rune David ▶Harms 1.22✅
Martin Adams – Jimmy Hendricks ▶ Adams 1.30⛔
Stephen Bunting – James Wilson ▶ Bunting 1.38✅

▶AKO:4.02 Unibet 8/10⛔8j

Atakuje mocno tą &quot;tasiemkę&quot; wolę zagrać raz niż osobno rozbijać te mecze, ew. jutro zagram jedno handi w stronę O&#39;Shea który powinien spokojnie wygrać swój mecz.

Na wieczór delikatnie..

CAI Zaragoza - Baloncesto Fuenlabrada ▶Fuenlabrada +9.5 1.90 Unibet 4/10✅3,6j

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Kosz jak narazie wchodzi ładnie to próbujemy dalej, ale stawka znowu spokojnie

Boston Celtics - Indiana Pacers ▶Boston 1.72 Unibet 5/10✅3,6j

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik

AZS Politechnika Warszawska - Effector Kielce

Jutrzejszy mecz dla Effectora to chyba ostatni gwizdek na zapewnienie sobie startu w Play Off, czyli chyba tego co jest ich celem na ten rok po zawirowaniach w klubie. Niektórzy piszą że Effector gra fatalnie i w ogóle 5 liga. Ja jednak oglądając ich pare razy zauważyłem że jeśli na dobrym poziomie zagra Penchev do tego swoje trzy grosze dołoży Danger, to jest zespół który całkiem całkiem sobie radzi nawet jak na mocną Plus Ligę. Do końca pozostało 5 kolejek nad Treflem mają tylko 5 pkt przewagi. Do rozegrania mają 3 mecze z czołówką i tam raczej punktów nie mają co szukać. Ale za tydzień mecz o wszystko właśnie z Treflem który ostatnie 5 kolejek ma teoretycznie łatwiejsze niż Effector. Jak ważne są dwa nadchodzące mecze dla Kieleckiej drużyny to chyba każdy tam ma świadomość, ewentualna porażka jutro za 3 pkt przy wygranej Gdańskiej ekipy może skutkować bardzo nerwową atmosferą przed końcem sezonu zasadniczego. Jutro na mecz w Warszawie wyjdą bez większych kontuzji i w optymalnym składzie. I jak zapowiadają nie jadą tam na ścięcie tylko po zwycięstwo. W Warszawie zrobił się delikatny szpital, ale kto dokładnie w nim jest nie wiadomo. Jedno jest pewne że jutro nie zagra Krzysztof Wierzbowski co jest sporym osłabieniem.

Tak jak poprzednio pisałem nie oglądałem zbyt wielu spotkań więc jak ostatnio gra Politechnika się nie wypowiem ale patrząc na statystyki nie wydaje mi się aby jutro gładko 3:0 wygrali ten mecz. To już nie ta sama drużyna która wydawałoby się będzie walczyła a TOP4. Teraz wiadomo własna hala, kibice ale Effector jedzie tam na wojnę i powinni seta ugrać. Dodatkowo te braki w ekipie z Warszawy skłaniają do spróbowania jakiegoś handi dodatniego w stronę Kielc.

Typy:
▶Kielce +2.5 1.56✅
▶Kielce +1.5 2.50✅
▶Kielce +10.5 1.86✅

AZS Politechnika Warszawska - Effector Kielce ▶Kielce +2.5 1.56✅
Nikolay Davydenko - Richard Gasquet ▶Davydenko 1.49 ????⛔

▶AKO:2.32 Betsafe 7/10⛔7j

Do dubla dokładam tenis, którego miałem nie grać ale wczoraj Niko zagrał fenomenalny mecz a jakoś Rysiek w trzech meczach w których go widziałem mnie nie zachwycił. Mam nadzieję że Denko nie odwali czegoś i będzie plus...

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Niestety mecz którego najbardziej się obawiałem nie wchodzi.. Więc tasiemka szybciutko się skończyła. Ostatni kupon na dziś. Jeśli ten dubel nie wejdzie to do końca I rundę odpuszczam..
Kursy już spadły ale trudno

Tony O&#39;Shea - John Walton ▶O&#39;Shea 1.30✅
Stephen Bunting – James Wilson ▶ Bunting 1.33✅

▶AKO:1.73 Unibet 9/10✅6,57j

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Orlando Magic - New York Knicks▶Knicks 1.37✅
Cleveland Cavaliers - Houston Rockets ▶Rockets 1.39✅
▶AKO:1.90 Betsafe 7/10✅6,3j

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Estudiantes - Caja Laboral ▶Caja 1.55✅
Cajasol - Manresa ▶ Cajasol 1.28✅

▶AKO: 1.98 Unibet 7/10✅6,86j

Na dziś tylko dubel z Hiszpanii, dart jak na razie odpuszczam bo te mistrzostwa są dramatyczne, dziś Bunting ładnie zaczął super duble dobre średnie a skończyło się lekkim horrorem.. Inny fakt że Denko niestety odwalił maniane ale Kielce po 4.0 uratowały wczorajszą sytuację.

Otrzymane punkty reputacji: +1
marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Geert de Vos - Tony Eccles

Na tą chwilę odpuszczam typowanie zwycięzców. Mistrzostwa jak wiemy nie stoją na dobrym poziomie, średnie jakie uzyskują zawodnicy są na prawdę bardzo przeciętne. Nie zawiódł chyba tylko O&#39;Shea, bo Bunting mimo dobrej gry zrobił niesamowitą nerwówkę i mógł jeszcze przegrać swój mecz. Najwyższy check-out należy do jednego z wielkich przegranych Atkinsa i wynosi 144. W sumie check- out powyżej 117,5 było tylko 9 w 13 meczach i w uwaga 54 setach! Na te 9 &quot;wysokich&quot; zejść dwa dorzucił Bunting który mimo wszystko prezentuje dobry poziom na tle innych zawodników. Ale co do graczy których mecz wybrałem.. Orły to nie są Belg jest 63 w rankingu a Anglik 177. Wielkich sukcesów w minionym roku nie mają i chyba to taka para gdzie obaj gracze się cieszą z losowania bo szansę są chyba 50/50. Ale czy są w stanie rzucić zejście powyżej 117,5? wątpię a jeśli nawet to czemu nie spróbować po kursie 1.87. Oczywiście granie Overów setowych jak najbardziej polecam. Tutaj zaznaczę że w 7 na 13 meczy był wynik 3:2 i jeśli jest kurs 2,75 na over 4,5 trzeba spróbować delikatnie szczególnie że tak jak pisałem, ani Belg ani Anglik nie są zawodnikami którzy mogliby szybko wygrać 3:0

▶ Najwyższy Checkout 117,5 UNDER 1,87 Unibet✅116 ????
▶Over 4.5s 2,75 Unibet
✅

Mecz już za 20 minut

Geert de Vos - Tony Eccles ▶ Najwyższy Checkout 117,5 UNDER 1.87 Unibet 6/10✅ 5,22j

Geert de Vos - Tony Eccles ▶Over 4,5s 2.75 Unibet 3/10✅5,25j

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Statystyki #1-25

▶Kupony 16/25 = 64%
▶Typy: 30/39 = 77%
▶Bilans: ✅50,54j
▶Yield: ✅ 30,82%

Jest dobrze a nawet bardzo... Na nocke miał lecieć Zemlja ale tenisa jak na tą chwilę odpuszczam...
Cel na następne 25 kuponów to Yield min. 10%

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Na nocke jednak NBA

Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers ▶Bulls 1.24✅
Portland Trail Blazers - Orlando Magic ▶ Portland 1.37✅

▶AKO:1.70 Betsafe 7/10✅4,9j

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik

Bunting - Fitton ▶Bunting -1.5 1.60⛔
O&#39;Shea - Douglas▶O&#39;Shea -2.5 1.90✅
Harms - Norris ▶ Norris +1.5 1.55 ✅

▶AKO:4.71 Unibet 6/10⛔6j

Taki tripel wariacki na szybko złożony. W dwóch przypadkach typowo na faworytów, a w Norrisie widzę niespodziankę bo Harms jakiś nie swój. ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Gram teraz bo kursy zleca jeszze bardziej. Szkoda że wcześniej się nie zorientowałem ale trudno..

Jastrzębski Węgiel - Skra Bełchatów ▶JSW -1.5 1.76 Betsafe 9/10✅6,84j

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Te mistrzostwa są bardzo średnie jedyne co cieszy że lecą na EuroSporcie.. i chyba to tyle. Z braku czasu typy na sucho i znowu szukam dużego AKO w tym turnieju bo osobno grał tego nie będę...

Jason Cullen - Paul Jennings ▶Over 5.5s 1.67⛔
Scott Waites - Geert De Vos ▶Over 5.5s 2.15⛔
Jan Dekker - Garry Thompson▶Over 5.5s 1.60✅

▶AKO:5.74 Unibet 6/10⛔6j

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Fittton - Harms ▶Fitton 1.90⛔
O&#39;Shea - Green ▶O&#39;Shea 1.48✅
▶AKO:2.81 6/10⛔6j Unibet

Zwycięzca grupy C ▶ Polska 2.95 7/10 Unibet

Ostatnio bardzo zawodzi Dart ale tak jak myślałem jest to bardzo trudny turniej do typowania, dlatego stawka idzie w dół

marcinglg 268

marcinglg

Użytkownik
Ostatnio bardzo bardzo słabo szczególnie przez mistrzostwa BDO które nie siedzą mi niesamowicie.. Darta odpuszczam do World Cup of Darts który już za dwa tygodnie..

Hiszpania - Algieria ▶Over 26.5 I połowa 2.18 7/10 ⛔7j Betsafe

W I połowie Hiszpanie powinni odjechać i zdobyć pod 20 bramek więc 7 w 30 minut Algieria jest w stanie ogarnąć

I kosz który jak na razie 100%

Real Madryt - Żalgiris ▶Real 1.22✅
Siena - Khimki ▶Khimki +3.5 1.85⛔

▶AKO: 2.26 7/10⛔7j Unibet

Do góry Bottom