ManU niestety wygrał ale dopiero po karnych. Na dzisiaj przyogotowałem trzy kuponiki z czego jeden jest do pogrania za drobne. Natomiast wejście 1 na 3 gwarantuje już zwrot włożonych pieniędzy z nawiązką więc miejmy nadzieję,że mnimialna skuteczność po godzinie 22;30 wyniesie 33%. Zatem do dzieła!
Kupon 1
Feyenord BTS
Standard Liege
Dnipro
kurs 5,20
stawka
20zł
Besiktas i Feyenord to bramkostrzelne ekipy i w moim odczuciu dzisiaj w Rotterdamie będzie prawdziwa strzelanina. Standard gra z greckim Panathinaikosem,który jednak czasy świetności (kiedy grał min. Olisadebe) ma jak na razie za sobą. Dla gości optymalny wynik w tym spotkaniu to zapewne remis, Standard zaczął sezon od 3:0 i dzisiaj widzę tu zwycięstwo gospodarzy minimum różnicą dwóch bramek. Co do trzeciego meczu to tutaj miałem prawdziwą bolączkę głowy ponieważ FC Kopenhaga to bardzo mocny zespół prowadzony przez świetnego w mojej opinii fachowce - Stale Solbakkena. Jednak na przeciwko Duńczyków w dzisiejszym spotkaniu stanie Konoplianka,który według mnie jest jednym z najlepszych młodych pomocników świata i to on tutaj pomoże Dnipro rozstrzygnąć pierwszy mecz tej batalii na korzyść Ukraińców. Osobiście spodziewam się wyniku rzędu 1-0, 2-1.
Kupon 2
Steaua
Salzburg over 1,5 w meczu
Legia lub remis
kurs 2,80
stawka 20zł
Steauy nie muszę nikomu przedstawiać, mam nadzieje,że Szukała z kolegami zagra dzisiaj na zero z tyłu a Tanase sam w kapciach wbije Kazachom przynajmniej jedną bramkę. (Dobry typ na ten mecz to jeszcze under 2,5)
Co do Salzburga , jestem przekonany. W niedzielę grałem za grbuiej ich mecz w lidze (Salzburg over 4,5 w meczu) i po pierwszej połowie było 1:0 dla Red Bulla i grali w 10. W drugiej wbili 4 bramki, absolutny hit ostatniego sezonu (pechowo odpadli z Bazyleą w play offach
LE) w tym sezonie widzę ich w
LM. Strasznie bramkostrzelna ekipa.
Co do Legii to osobiście widzę dzisiaj zwycięstwo gospodarzy jednak asekuracyjnie dorzucam podpórkę z uwagi na fajny kurs 1,53.
Bilans bramek Legii w pucharach 6-1 , bilans Celtów 5-0 , ligi na tym samym poziomie. Nie ma Samarasa nie ma Browna , nie widzi mi się dzisiaj wygrana gości w Warszawie.
No i trzeci kupon, do pogrania za drobne. Nie bede tutaj sie za bardzo rozpisywal poniewaz licze tutaj na czysty fart.
APOEL
Lille
Steaua
Legia lub remis
kurs 16,20
stawka
20zł
Liczę na to , że Cypryjczycy ograją...ogórów z Finlandii (kto śledzi tamtejszą ligę wie o czym mówię). Co do Francuzów to pewniakiem na dzisiaj jest X2 w meczu ze Szwajcarami jednak ja postanowiłem zaryzykować.
POWODZENIA!!