>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Drobne hajsy - 95% piłki

M 26

mkr93

Użytkownik
Witam, zakładam swój temat po paru miesiącach śledzenia tego forum. Gram w zdecydowanej większości piłkę nożną, różne ligi. Czasami zdarzy się zagrać NBA lub siatkówkę. Korzystam z usług bukmachera Bet365 , stawiam raczej niskie stawki (10-100zl).

M 26

mkr93

Użytkownik
Pierwsze dwa kupony na dziś.
Zawisza Bydgoszcz - Jagiellonia Białystok - 1
Górnik Zabrze - Lech Poznań - 2
kurs 3,90
stawka : 50 zł
Zawisza Bydgoszcz - Jagiellonia Białystok - 1
Górnik Zabrze - Lech Poznań - 2
Górnik Zabrze - Lech Poznań - over 9 RR
kurs 5,72
stawka 50 zł

M 26

mkr93

Użytkownik
Po wczorajszej masakrze , postanowiłem dzisiaj zagrać bardziej asekuracyjnie. Ponieważ jutro zaczynają się el. LM na których można sporo zarobić , stwierdziłem,że dobrze będzie spróbować przynajmniej podwoić wkład przed jutrzejszym dniem.
Oto moje propozycje na dziś.
Kupon 1
Broendby - Silkeborg - 1
Wisła - Piast - 1
kurs 2,93
stawka : 25zł
Kupon 2
Broendby - Silkeborg - O 2,5
Dinamo Bukareszt - Otelul - 1
kurs 2,44
stawka : 25zł
Powodzenia!

M 26

mkr93

Użytkownik
Masakry ciąg dalszy. Nie spodziewałem się,że po świetnym w całym przekroju lipcu może przyjść taki dołek dlatego poniżej zamieszczam dwa ostatnie kupony na lipiec (jeśli będą wygrane to pomyślimy dalej) ponieważ aktualnie przegrałem już prawie połowę mojego mozolnie wypracowanego profitu w całym miesiącu.

Kupon 1
Sparta Praga -1,-1,5
Slovan
Debrecen lub remis
kurs 6,3
stawka 25 zł
Kupon 2
Sparta Praga
Slovan lub remis
Debrecen lub remis
kurs 2,63
stawka 25zł
W skrócie : Sparta Praga w fenomenalnej formie, ostatnio 1:2 w lidze czeskiej z Bohemians , w eliminacjach bilans 8-1 z ogórami. Szwedzi w eliminacjach nie zachwycili aczkolwiek w ostatniej kolejce Szwedzkiej ligi potrafili wyciągnąć korzystny dla siebie wynik ze stanu 0:1 (3:1). Mimo wszystko, widzę wygraną gospodarzy , dla odważniejszych do pogrania za drobne Sparta - 2 ponieważ w moim przekonaniu kurs 4,33 co najmniej dobry biorąc pod uwagę ryzyko.
Kolejna para jest moją bolączką ponieważ w moim mniemaniu Sheriff to niezła drużyna. Oglądałem Slovan w Walii i muszę stwierdzić, że mecz był wyrównany z lekką przewagą gości a bramki strzelały indywidualności , których u Mołdawian nie brakuje w przeciwieństwie do T.N.S . Mimo wszystko czytając opinie forumowiczów nie tylko polskojęzycznych forów, zdecydowałem się tutaj zagrać na piłkarzy z Bratysławy. Na sam koniec para Węgiersko - Białoruska. Bate nie zachwyca , do 3 rundy przeszli ledwo, do ostatnich sekund drżąc o awans (a ja o swoje pieniądze..) , mam nadzieję,że nie przebudzą się w dzisiejszym spotkanie a Debrecen wykorzysta atut swojego boiska.
Powodzenia!

M 26

mkr93

Użytkownik
Nareszcie przełamanie! Na noc spróbujemy zagrać na Czerwone Diabły , które mnie nie zawiodły jak dotąd.
Man U - 1,61 za 27,46 zł

M 26

mkr93

Użytkownik
ManU niestety wygrał ale dopiero po karnych. Na dzisiaj przyogotowałem trzy kuponiki z czego jeden jest do pogrania za drobne. Natomiast wejście 1 na 3 gwarantuje już zwrot włożonych pieniędzy z nawiązką więc miejmy nadzieję,że mnimialna skuteczność po godzinie 22;30 wyniesie 33%. Zatem do dzieła!
Kupon 1
Feyenord BTS
Standard Liege
Dnipro
kurs 5,20
stawka 20zł
Besiktas i Feyenord to bramkostrzelne ekipy i w moim odczuciu dzisiaj w Rotterdamie będzie prawdziwa strzelanina. Standard gra z greckim Panathinaikosem,który jednak czasy świetności (kiedy grał min. Olisadebe) ma jak na razie za sobą. Dla gości optymalny wynik w tym spotkaniu to zapewne remis, Standard zaczął sezon od 3:0 i dzisiaj widzę tu zwycięstwo gospodarzy minimum różnicą dwóch bramek. Co do trzeciego meczu to tutaj miałem prawdziwą bolączkę głowy ponieważ FC Kopenhaga to bardzo mocny zespół prowadzony przez świetnego w mojej opinii fachowce - Stale Solbakkena. Jednak na przeciwko Duńczyków w dzisiejszym spotkaniu stanie Konoplianka,który według mnie jest jednym z najlepszych młodych pomocników świata i to on tutaj pomoże Dnipro rozstrzygnąć pierwszy mecz tej batalii na korzyść Ukraińców. Osobiście spodziewam się wyniku rzędu 1-0, 2-1.
Kupon 2
Steaua
Salzburg over 1,5 w meczu
Legia lub remis
kurs 2,80
stawka 20zł
Steauy nie muszę nikomu przedstawiać, mam nadzieje,że Szukała z kolegami zagra dzisiaj na zero z tyłu a Tanase sam w kapciach wbije Kazachom przynajmniej jedną bramkę. (Dobry typ na ten mecz to jeszcze under 2,5)
Co do Salzburga , jestem przekonany. W niedzielę grałem za grbuiej ich mecz w lidze (Salzburg over 4,5 w meczu) i po pierwszej połowie było 1:0 dla Red Bulla i grali w 10. W drugiej wbili 4 bramki, absolutny hit ostatniego sezonu (pechowo odpadli z Bazyleą w play offach LE) w tym sezonie widzę ich w LM. Strasznie bramkostrzelna ekipa.
Co do Legii to osobiście widzę dzisiaj zwycięstwo gospodarzy jednak asekuracyjnie dorzucam podpórkę z uwagi na fajny kurs 1,53.
Bilans bramek Legii w pucharach 6-1 , bilans Celtów 5-0 , ligi na tym samym poziomie. Nie ma Samarasa nie ma Browna , nie widzi mi się dzisiaj wygrana gości w Warszawie.
No i trzeci kupon, do pogrania za drobne. Nie bede tutaj sie za bardzo rozpisywal poniewaz licze tutaj na czysty fart.
APOEL
Lille
Steaua
Legia lub remis
kurs 16,20
stawka 20zł
Liczę na to , że Cypryjczycy ograją...ogórów z Finlandii (kto śledzi tamtejszą ligę wie o czym mówię). Co do Francuzów to pewniakiem na dzisiaj jest X2 w meczu ze Szwajcarami jednak ja postanowiłem zaryzykować.
POWODZENIA!!

M 26

mkr93

Użytkownik
Shachtar Karagandy -1,-1,5 za 100
To mój ostatni post w tym temacie, od sierpnia przenoszę się do statystyk ponieważ muszę sobie narzucić jakieś zasady ewentualnego zysku/strat na miesiąc. Pozdrowienia i powodzenia!
Edit : Szachtar strzela w 93 minucie, niestety ja zamknąłem zakład na live tuż przed wolnym dla Hajduka po którym był karny i bramka na 3:2 za 240zł, co i tak nie wypada najgorzej.

M 26

mkr93

Użytkownik
Astra Giurgiu do przerwy @ 2,5 za 20zł
Astra Giurgiu 1 + PSV -1,5 @ 3 za 20 zł
Ruch - Esbjerg o 3,5 @ 4 za ]20zł

M 26

mkr93

Użytkownik
Wyciągnąłem wnioski z mojego długofalowego typowania. Przenoszę się do działu ze statystykami, wprowadzam żelazne zasady i mam nadzieję,że uda mi się zoptymalizować moje wyniki oraz wygrane. Zachęcam do śledzenia, pozdrawiam.

Do góry Bottom