Gdybyś troche w to grał to może byś wiedział że to jest błąd grynaprawdę szkoda mi odpisywać, ale sam przy pingu 27 poprosiłeś żeby zacząć jeszcze raz bo nie widziałeś jak biegam ...
Ech Boże ....
Gdybyś troche w to grał to może byś wiedział że to jest błąd grynaprawdę szkoda mi odpisywać, ale sam przy pingu 27 poprosiłeś żeby zacząć jeszcze raz bo nie widziałeś jak biegam ...
Ech Boże ....
no comment i jeżeli 86 to rocznik to aż dziw bierze. Bez odbioru ????Gdybyś troche w to grał to może byś wiedział że to jest błąd gry
Również pozdrawiamno comment i jeżeli 86 to rocznik to aż dziw bierze. Bez odbioru
Jaki błąd ?Czy będę mógł spokojnie zagrac w DMT na lapku, jeśli na zwykłym kompie nie mogłem pogrywac z powodu błędu z ruterem ?
Gdy chciałem wbic do Bananka na serwer, to wyskakiwal mi blad z ruterem.. nie pamietam dokladnej tresci.. Invalid codeJaki błąd ?
buszujesz, więc masz czas.Jakis pajac gra pod moim nickiem i sie napina. Tak dla informacji, gram tylko po umówieniu sie tutaj na forum, inaczej nie... :-| ( co za ludzie)
no właśnie.bam, chciałem wbić do Ciebie, ale "Join failed" wyskoczyło.
nie.... kur wa mac. Kto sobie ze mnie jaja robi??no właśnie.
raz pyknie, raz nie.
Norek, gralem z Toba teraz?
potwierdzisz?
Dawid.400 --> słuchaj sku*** wiem że to czytasz, i wiem że to Ty sie pode mnie podszywasz w DMT. I co Ci z tego pajacu?? Chcesz coś udowodnić to prosze zapraszam na priv porozmawiamy. Pipko.
ja mogę jak założyszDobra gra, ale trzeba ją opanować najpierw i zabawa fajna, wczoraj nic mi nie szło, dziśiaj sporo treningu, wcześniej z komputerem nawet seta nie mogłem ugrać dziś już w challangu druga runda nawet i porażka z Roddickiem po dobrej walce - 5:7, jednak gra z komputerem a gra z graczem online to inna bajka: Król Julian mnie oświecił przed chwilą wygrywając ze mną do zera w setach, kurde same auty a z kompem tak ładnie wszystko wchodziło ; )
Gra ktoś ?
Załóż, mam nadzieję że się wbiję :razz:Kto zagra spara?