P 0 pipitta Użytkownik Wrzesień 18, 2010 #481 to wiem Ty, a możesz spróbować połączyć się ze mną , ja teraz stworzę grę, ok ? Kliknij aby rozwinąć... nie ma sprawy ???? a nazwe masz taka jak na forum?
to wiem Ty, a możesz spróbować połączyć się ze mną , ja teraz stworzę grę, ok ? Kliknij aby rozwinąć... nie ma sprawy ???? a nazwe masz taka jak na forum?
64 batoniq Użytkownik Wrzesień 18, 2010 #482 nie ma sprawy ???? a nazwe masz taka jak na forum? Kliknij aby rozwinąć... tak, spróbuj, ja teraz tworzę ????
nie ma sprawy ???? a nazwe masz taka jak na forum? Kliknij aby rozwinąć... tak, spróbuj, ja teraz tworzę ????
64 batoniq Użytkownik Wrzesień 18, 2010 #484 no to kaszanka, hmm porty mam w ruterze poustawiane, tak jak byc powinny i już nie wiem o co tutaj kaman, że nie chce łączyć... ;]
no to kaszanka, hmm porty mam w ruterze poustawiane, tak jak byc powinny i już nie wiem o co tutaj kaman, że nie chce łączyć... ;]
69 kamil90 Użytkownik Wrzesień 18, 2010 #486 no to kaszanka, hmm porty mam w ruterze poustawiane, tak jak byc powinny i już nie wiem o co tutaj kaman, że nie chce łączyć... ;] Kliknij aby rozwinąć... Załóż, może ja spróbuję
no to kaszanka, hmm porty mam w ruterze poustawiane, tak jak byc powinny i już nie wiem o co tutaj kaman, że nie chce łączyć... ;] Kliknij aby rozwinąć... Załóż, może ja spróbuję
765 gmark Użytkownik Wrzesień 18, 2010 #487 Ktoś zagra :?: (Nie moge hostować) Kliknij aby rozwinąć... czekam na serwie ????
269 belchior89 Użytkownik Wrzesień 18, 2010 #489 czekam na serwie ???? Kliknij aby rozwinąć... Join failed :-| Clubers możesz zakładać :?:
69 kamil90 Użytkownik Wrzesień 18, 2010 #490 :]Kto zagra? Kliknij aby rozwinąć... załóż, może się uda połączyć...
765 gmark Użytkownik Wrzesień 18, 2010 #493 Join failed :-| Clubers możesz zakładać :?: Kliknij aby rozwinąć... bo ktoś wszedł i dlatego ???? dawaj jeszcze raz ????
Join failed :-| Clubers możesz zakładać :?: Kliknij aby rozwinąć... bo ktoś wszedł i dlatego ???? dawaj jeszcze raz ????
C 94 crock Użytkownik Wrzesień 18, 2010 #494 sorry ja sie wbilem ???? chcialby ktos zagrac? amator ????
963 kamil1989 Użytkownik Wrzesień 18, 2010 #495 sorry ja sie wbilem ???? chcialby ktos zagrac? amator ???? Kliknij aby rozwinąć... ja mogę. możesz hostować?
sorry ja sie wbilem ???? chcialby ktos zagrac? amator ???? Kliknij aby rozwinąć... ja mogę. możesz hostować?
C 94 crock Użytkownik Wrzesień 18, 2010 #496 chyba tak, zaraz zobaczymy jak cos hostuje-nick taki sam Cały czas mam oczekiwanie na pozostałych graczy, czyli nie moge czy musze czekac az ktos sie podlaczy?
chyba tak, zaraz zobaczymy jak cos hostuje-nick taki sam Cały czas mam oczekiwanie na pozostałych graczy, czyli nie moge czy musze czekac az ktos sie podlaczy?
963 kamil1989 Użytkownik Wrzesień 18, 2010 #497 chyba tak, zaraz zobaczymy jak cos hostuje-nick taki sam Kliknij aby rozwinąć... join failed niestety
chyba tak, zaraz zobaczymy jak cos hostuje-nick taki sam Kliknij aby rozwinąć... join failed niestety
P 0 pipitta Użytkownik Wrzesień 18, 2010 #500 Gra ktoś partyjkę? Kliknij aby rozwinąć... a mozesz Ty hostowac? mozemy zagrac?